O femeie însărcinată în opt luni a avortat din cauza bătăii primite de la concubin

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea băcăuană Măgireşti, este cercetat de către poliţişti pentru moartea unui făt, fiind acuzat că şi-a bătut concubina însărcinată în opt luni, care ulterior a avortat spontan. Agresorul a fost prins într-o pădure la două zile de la comiterea faptei.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 15:38
O femeie însărcinată în opt luni a avortat din cauza bătăii primite de la concubin

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, ancheta în acest caz a fost declanşată în baza unei reclamaţii făcute de către o unitate medicală din localitatea Măgireşti, care a sesizat faptul că o femeie de 30 de ani a avortat spontan la domiciliu un făt mort, potrivit Mediafax.

În urma cercetărilor declanşate în acest caz, poliţiştii au constatat că tânăra fusese bătută de către concubinul ei cu două seri înainte, fără a ţine cont că femeia era însărcinată în luna a opta.

Imediat după ce şi-a bătut concubina şi a văzut că aceasta a avortat un făt mort, agresorul a fugit de acasă.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au găsit pe bărbat într-o zonă împădurită din judeţul Bacău. Suspectul agresiunii a fost condus la sediul Poliţiei Municipale Moineşti pentru cercetări. În cauză, s-a întocmit dosar penal, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie făcută după examinarea medico-legală a victimei şi autopsierea cadavrului fătului”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

După ce tânăra de 30 de ani a ajuns la Spitalul Municipal Moineşti, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale, poliţiştii au găsit la domiciliul concubinilor doi copii, unul de un an şi nouă luni şi unul de trei ani, ambii fiind preluaţi spre îngrijire temporară de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău.