O femeie NEBUNĂ şi-a scos copilul din burtă cu CLEŞTELE pentru GRĂTAR

În timp ce alte femei se chinuiesc să rămână însărcinate şi să îşi crească cât mai bine copiii, o femeie grav tulburată mintal a adus pe lume cel de-al şaselea copil trăgându-l afară cu cleştele şi alte unelte de grătar.

07 iul. 2014, 20:59
O femeie NEBUNĂ şi-a scos copilul din burtă cu CLEŞTELE pentru GRĂTAR

O femeie grav tulburată mintal, al cărei nume nu a fost divulgat, ci ascuns sub iniţialele DD, face copil după copil cu partenerul ei de viaţă care nu pare să fie mai zdravăn la cap.

Astfel, cei doi au „turnat” cinci copii în zece ani şi îl aşteaptă acum pe al şaselea, femeia ascunzându-şi sarcina iniţial, dar a fost fiind descoperită ulterior. Ea refuză atât asistenţa medicală, cât şi pe cea maternală.

Toţi cei cinci copii au fost însă luaţi din casa părinţilor lor inconştienţi şi duşi în instituţii de îngrijire, iar apoi, patru dintre ei au fost adoptaţi de familii normale, scrie mirror.co.uk. Cel de-al treilea a fost la un pas de moarte, după ce femeia l-a scos din pântecele ei cu un cleşte de manipulat carnea de friptură şi cu alte ustensile pentru grătar. Când autorităţile pentru minori au venit acasă la femeie, au găsit-o cu nou-născutul în braţe, deshidratat şi cu traumatisme la cap, din cauza cleştelui de grătar cu care ea îi trăsese capul. Mai mult, femeia încercase să îl hrănească direct cu supă.

În timpul celorlalte naşteri, femeia şi-a pierdut cunoştinţa, a leşinat şi a făcut chiar şi un infarct. Ea mai are puţin şi îl naşte şi pe cel de-al şaselea copil, dar tot nu vrea să audă de medic sau de spital, plănuind să îl aducă pe lume şi pe acesta la fel cum l-a adus pe cel de-al treilea, adică cu ajutorul ustensilelor pentru grătar.

Numai că de data aceasta autorităţile au luat măsuri ca femeia să fie internată la timp în spital şi asistată la naştere. Judecătorii, la rândul lor, au declarat-o pe femeie iresponsabilă şi au ordonat ca femeia să fie internată în spital, chiar şi cu forţa, pentru cea de-a şasea naştere, după care, probabil, femeia va fi internată într-o unitate de psihiatrie.