O femeie s-a îndrăgostit de un covor și s-a căsătorit cu el: „L-am cumpărat acum un an și le-am spus tuturor cât de mult îl iubesc”

O femeie a ajuns în fața altarului cu un covor despre care spune îl iubește. Prietenii și familia au participat la marele eveniment.

28 feb. 2023, 14:35
O femeie s-a îndrăgostit de un covor și s-a căsătorit cu el: „L-am cumpărat acum un an și le-am spus tuturor cât de mult îl iubesc”
Femeia care s-a căsătorit cu un covor

Iubirea nu cunoaște limite, iar așa s-a întâmplat și în cazul lui Bekki Cocks care a decis să se căsătorească cu un covor.

Tânăra a mărturisit că s-a îndrăgostit de covorul ei și a făcut marele pas, nunta fiind de-a dreptul spectaculoasă. Mocheta femeii poartă numele de Mat și o face pe aceasta mai fericită decât ar putea să o facă orice alt bărbat, după spusele ei.

Bekki a mai fost căsătorită, dar a divorțat și are și doi copii. După separare, aceasta și-a regăsit fericirea lângă un covor. Chiar dacă povestea pare una ireală, acest lucru chiar s-a întâmplat.

Citește și: O femeie din Brazilia și-a unit destinele cu o păpușă din cârpe. Ce a declarat aceasta despre iubirea vieții sale

La nuntă au participat membrii familiei, dar și prietenele lui Bekki. Imaginile de la ceremonie au devenit virale pe internet și au stârnit tot felul de reacții. În timpul evenimentului femeia a recunoscut că este obsedată de jumătatea ei.

Povestea de dragoste a început în urmă cu un an de zile când femeia l-a achiziționat pe Mat. La acea vreme le spunea tuturor cât de mult iubește acest covor. Apropiații i-au spus în glumă că ar trebui să se căsătorească cu el, dacă sentimentele sale sunt atât de intense.

Gluma a devenit din ce în ce mai credibilă pentru Bekki care a început să dedice foarte mult timp pentru îngrijirea și curățarea covorului, care a arătat impecabil în ziua nunții.

Citește și: O femeie și-a luat rochie de mireasă și s-a căsătorit cu ea însăși: „Nu am vrut să mă simt singură”

După nuntă, femeia se declară și mai îndrăgostită de Mat. După ce copiii ei adorm, petrece timp cu mocheta și îi împărtășește toate gândurile.

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să o iau în serios, după ce prietenii mei obișnuiau să glumească și să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult.

Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine. Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a declarat Bekki Cocks.