O femeie s-a trezit din morţi după 10 ore de la declararea DECESULUI. Ce s-a întâmplat cu ea este HALUCINANT

Caz uluitor în Strîjavka, un orăşel din Ucraina. Localnicii au avut parte de un adevărat miracol în care a fost implicată o femeie în vârstă de de 83 de ani.

28 feb. 2020, 07:02
O femeie s-a trezit din morţi după 10 ore de la declararea DECESULUI. Ce s-a întâmplat cu ea este HALUCINANT

Ksenia Diduk a fost declarată decedată de medici, cât și de poliție, în urmă cu o săptămână. Minunea s-a produs la 10 ore de la declararea decesului, când, în timp ce familia ei începuse pregătirile pentru înmormântare, femeia a început să se miște spre disperarea bocitoarelor care nu înțelegeau ce se întâmplă.

Totul s-a petrecut pe 17 februarie, când, la domiciul fostei asistente medicale Ksenia Diduk, familia acesteia au chemat salvarea, deoarece femeia era în agonie și trăgea să moară. Medicii au relatat că după ce au consultat-o de trei ori au decis că nu trebuie transportată la spital. Când au venit a patra oară la solicitarea familiei, femeia nu mai respira și nu mai avea puls, astfel că, medicii și polițiștii au decis să-i facă și un EKG. După acest moment a fost eliberat certificatul de deces.

Familia îndurerată a dus certificatul de deces la primărie, a început să pregătească mormântul și a comandat coșciugul.

Un ieşean a fost declarat mort, deşi era viu. Ulterior, i s-a refuzat anularea actului de deces: „Să vină personal”

Tatiana Potomcenko, fiica Kseniei Diduk, a povestit presei locale ce s-a întâmplat după ce femeia, decedată, a fost pusă în cosșciug: „La ora 19:30, când i-am atins fruntea am fost speriată pentru că era mama era caldă. I-am verificat apoi brațele și picioarele. Și ele erau calde. Am sunat iar la salvare și am cerut să o ducem la spital. Atunci ne-am dat seama că trăiește, iar primele ei cuvinte, după ce și-a revenit au fost Am fost la porțile Raiului„.

Femeia a fost dusă la spital. După ce i s-au montat perfuzii și a fost ținută sub observație timp de mai multe zile, bătrâna a fost externată.