O femeie susţine că l-a fotografiat pe Iisus în nori. FOTOGRAFII INCREDIBILE

O femeie din Madisonville, Texas, susține că l-a fotografiat pe Iisus între nori. Știrea a făcut înconjurul lumii și a fost preluată de numeroase trusturi de presă, provocând numeroase controverse.

26 mai 2014, 08:53

În ziua de 21 mai, o femeie trecută de prima tinerețe, mergea împreună cu prietena sa spre Madisonville, loc unde sunt amândouă angajate, scrie efemeride.ro. În jurul orei 7 dimineața, cerul era înnorat și părea că o furtună urma să se producă.

Cele două femei au fost martorele unui eveniment straniu și inexplicabil pentru că iniţial au zărit un obiect ciudat care se deplasa cu viteză fantastică pe cer.

Citeşte şi Un manuscris antic contrazice Biblia: Iisus obişnuia să-şi schimbe forma!

În clipa următoare, norii parcă s-au desfăcut și silueta unui bărbat, care seamănă izbitor cu Iisus și-a făcut apariția pe cer. Atunci a fost momentul când una dintre cele două femei a scos telefonul mobil și a imortalizat extraordinarul moment.

„În dimineața zilei de 21 mai, mergeam împreună cu prietena mea Britney Gibbs, pe autostrada 21 spre Madisonville. Vorbeam despre diverse lucruri, când dintr-o dată un obiect neidentificat și-a făcut apariția pe cer, pentru ca în secunda următoare să putem vedea silueta unui bărbat, care cu siguranță este Iisus. „, a declarat pentru un ziar local femeia care crede că l-a fotografiat pe Mântuitor.

Citeşte şi DESCOPERIRE MIRACULOASĂ. Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe un copac VIDEO

Imaginile surprinse sunt de-a dreptul incredibile, dar cu toate acestea nimeni nu poate preciza cu exactitate dacă este vorba despre Iisus sau este o simplă iluzie optică.