O femeie vindecată de COVID s-a sinucis de frică să nu-şi infecteze familia

O femeie de 63 de ani din județul Botoșani s-a sinucis a doua zi după ce a fost externată din spital, vindecată de COVID-19, de teamă să nu-și îmbolnăvească familia, anunţă Monitorulbt.ro.

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 15:43
O femeie vindecată de COVID s-a sinucis de frică să nu-şi infecteze familia

Femeia avea două teste negative și nu mai exista niciun risc pentru cei dragi, conform sursei citate.

Totuși, încă din perioda spitalizării, femeia se temea că va merge acasă și își va îmbolnăvi familia. Cu puțin timp înainte de externare, starea sa depresivă se acutizase. La o zi după ce a ajuns acasă a încercat să sinucidă, dar a fost salvată în ultima clipă de soțul ei.

Familia nu a alertat însă autoritățile, sperând că femeia își va reveni. Din păcate, însă, după doar câteva ore aceasta a încercat din nou să-și ia viața și de data aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind găsită spânzurată într-o anexă din spatele casei.

Specialiștii atrag atenția că efectele secundare ale infecției cu noul coronavirus precum stresul, depresia sau izolarea sunt la fel de grave ca problemele fizice produse de virus.

Citeşte şi: Noi acuzaţii de ABUZ la adresa Poliţiei. Mai mulţi agenţi au intrat în curtea unui cetăţean, în timp ce mama acestuia era resuscitată