O femelă elefant însărcinată a fost ucisă cu un ANANAS. Două persoane au fost arestate pentru crima brutală

Conform rapoartelor oficiale, două persoane au fost arestate pentru uciderea unei femele elefant însărcinate din Kerala. Cei doi au fost duşi la audieri şi urmează să-şi pimească sentinţa. 

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 06:49

Cei doi bărbaţi erau angajaţi la o fermă de mirodenii din apropiere, explicând că au pus explozibil în ananas, fiind o capcană pentru mistreţii care se apropiau de cultură, însă s-a ajung la o tragedie. 

Citeşte şi: India confirmă al doilea caz de coronavirus, în statul Kerala

Incidentul s-a petrecut pe 27 mai, când Mohan Krishnan, un ofițer de pădure a scris pe pagina sa de Facebook tragica întâmplare, fiind martor la moarte bietului animal. 

Femela elefant însărcinată se afla pe râul Velliyar din apropierea fermei, atunci când a mâncat fructul plin cu explozibil şi a murit pe loc. Oficialii mediului s-au grăbit să-l salveze însă explozia i-a provocat răni grave şi nu s-a mai putut face nimic. 

Uciderea elefantului în vârstă de 15 ani a declanșat proteste la nivelul întregii țări în timp ce actorii de la Bollywood, oamenii de afaceri și persoanele sportive s-au alăturat pentru a condamna acțiunea.

Citeşte şi: Doi motociclişti imprudenţi, alergaţi de un elefant furios. Imagini inedite filmate pe şosea VIDEO

Legea din India nu atribuie pedepse lungi de închisoare pentru faptele de cruzime faţă de animalele sălbatice. Uciderea faunei sălbatice trebuie să primească o condamnare riguroasă cu amenzi grele. Până în momentul de faţă, sancţiunile din India, referitoare la agresiunea faţă de animale, constau doar în amenzi care nu au crescut de-a lungul timpului, odată cu înmulţirea agresiunilor faţă de animalele sălbatice.