O fetiţă a fost împuşcată pe stradă, în cartierul Pantelimon din Capitală

O fetiţă de 13 ani a fost împuşcată, vineri, în cartierul bucureştean Pantelimon, informează România TV. Copila a fost victimă colaterală a unor neînţelegeri în trafic, pe care unul dintre şoferi a încercat să le rezolve cu pistolul. Copila a fost împuşcată de un individ aflat într-o maşină. Agresorul a fugit apoi de la locul faptei. Fetiţa a fost internată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, este în stare stabilă.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 16:37
O fetiţă a fost împuşcată pe stradă, în cartierul Pantelimon din Capitală

Doi şoferi nu s-au înţeles în trafic şi s-au luat la ceartă. Niciunul nu a vrut să cedeze, aşa că unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în celălalt, rănindu-l uşor în picior. O alice a lovit-o pe copilă în coapsă. Agresorul a fugit de la locul faptei, a fost identificat şi este căutat de politişti. Bărbatul rănit este tatăl fetiţei.

La faţa locului au intervenit poliţiştii şi ambulanţa, fetiţa fiind transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

„Fetiţa e în stare stabilă, are 13 ani. A fost împuşcată accidental, are o alice în coapsă, în zona medie a coapsei. Nu i se pune viaţa în pericol. Va fi operată în această seară (vineri n.r.), pentru a i se scoate alicea”, a declarat la România TV Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”.