O fetiţă a fost OBLIGATĂ să bea DOI LITRI de SUC drept pedeapsă. Ce s-a întâmplat după a îngrozit o ţară FOTO

O fetiţă de cinci ani din America a fost obligată să bea doi litri de suc după ce şi-a supărat părinţii. Cu toate acestea, la scurt timp după incident s-a simţit rău, ca apoi să ajungă la spital, unde a şi murit. Părinţii au fost ulterior arestaţi pentru crimă.

07 feb. 2014, 09:08

După o anchetă de 25 de luni, poliţiştii au descoperit că Randall Lee şi Mary Lavonne Vaughn şi-au forţat fetiţa de cinci ani, pe Alexa Linboom, să bea peste doi litri de lichide, apă şi suc acidulat, care i-au făcut stomacul să explodeze, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Strigător la cer! Mireasă de 8 ani, MOARTĂ după noaptea nunţii. Vezi câţi ani avea soţul care a nenorocit-o

Părinţii micuţei şi-au recunoscut fapta, declarând că au recurs la acest gest într-o încercare de a o pedepsi pe copilă în momentul în care a îndrăznit să bea o gură de suc din paharul mamei.

Şocant este faptul că nu au dus de urgenţă copila la spital în momentul ăn care s-a simţit rău. Au durat câteva ore din momentul în care micuţa s-a simţit rău până când a ajuns în faţa doctorilor. Doar atunci când a urlat de durere şi a leşinat a fost dusă la spital„, a declarat unul dintre procurorii care anchetează cazul.

Citeşte şi Cutremurător: Povestea fetiţei de OPT ANI care divorţează după PATRU ani de CĂSNICIE FOTO

Adulţii au fost arestaţi încă din ianuarie 2012 şi urmează să îşi afle pedepsele la începutul lunii februarie.