O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Polițiștii au deschis o anchetă

Harper-Lee Farnthorpe, o fetiţă în vârstă de doi ani a murit la doar câteva ore după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Polițiștii au deschis o anchetă cu privire la moartea sa, descrisă ca fiind un accident.

17 iun. 2021, 23:04
O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Polițiștii au deschis o anchetă
O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi

O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateria unei telecomenzi. Micuţa din satul Abbey Hulton, Anglia, a fost dusă de urgență la spital, când părinții au observat că se simțea rău. Din nefericire, aceasta s-a stins din viaţă în timp ce chirurgii operau pentru a-i salva viața. Medicii au spus că fetița a înghițit o baterie mică, rotundă.

Citeşte şi: O fetiţă a murit după ce a înghiţit o baterie rotundă. I-a provocat o gaură în trahee

O fetiţă a murit după ce a înghiţit bateriile unei telecomenzi

După incidentul devastator, Stacey Nicklin, mama fetiței, a spus că a găsit telecomanda din camera fiicei sale, căreia îi lipsea una dintre baterii.

Anchetatorii au aflat că Harper-Lee era palidă și avea tensiune arterială crescută când a fost internată în Spitalul Royal Stoke University.

Un medic pediatru al spitalului a descris că fetița avea sânge în gură și își pierduse jumătate sângele din corp.

Ea a povestit instanței că ar fi fost din cauza unei baterii rotunde și că probabil aceasta fusese deja expulzată din corpul micuței. Aceasta a mai spus că, deși bateria nu mai era acolo, acidul scurs a rămas și a provocat leziuni interne, inclusiv ulcer la esofag.

Medicul legist Andrew Barley din North Staffordshire a concluzionat că moartea lui Harper-Lee a fost un accident, potrivit Daily Mail.


loading...
Partenerii noștri