O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară. Deţine deja două companii şi s-ar putea pensiona la 15 ani

O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară. Pixie Curtis a înființat o companie de jucării care realizează deja profituri uriașe. Mai mult decât atât, are deja şi o altă afacere, Pixie's bows, o companie de accesorii de păr pe care mama ei a înființat-o când era copil.

11 ian. 2022, 17:27
O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară. Deţine deja două companii şi s-ar putea pensiona la 15 ani
O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară

O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară. În ciuda faptului că este încă în școala primară, Pixie Curtis, din Australia, s-ar putea pensiona la vârsta de 15 ani.

O fetiţă de 10 ani a ajuns multimilionară

Cu ajutorul mamei ei, Roxy Jacenko, Pixie a fondat compania de jucării Pixie’s Fidgets. S-a lansat anul trecut, iar jucăriile s-au vândut în primele 48 de ore. Micuţa mai deţine şi Pixie’s bows, o companie de accesorii de păr.

Aceste companii fac acum parte din Pixie’s Pix, care vinde și alte jocuri și accesorii pentru copii.

Gluma familiei noastre a fost că voi lucra până la 100 de ani, iar Pixie se va retrage la 15 ani – cu siguranță știu cine este mai deștept”, a spus Jacenko pentru news.com.au, citat de Business Insider. Jacenko este proprietarul mai multor afaceri de succes, inclusiv Sweaty Betty PR.

Citeşte şi: Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. Ce s-a întâmplat în corpul bărbatului

Povestea lui Pixie i-a adus o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, strângând peste 100.000 de urmăritori pe Instagram.

În ciuda succesului ei, mama ei nu vrea ca Pixie să simtă că trebuie să lucreze pentru companie.

„Am spus-o din prima zi, în momentul în care Pixie nu vrea să se mai implice în Pixie’s Pix și Pixie’s Bows, atunci vom reevalua situaţia. Dar deocamdată, este fericită, învață atât de multe„, a spus mama fetiţei.