Fetiţa de 2 ani dispărută de acasă a fost găsită după 15 ore. Poliţia a deschis dosar penal pentru răpire FOTO

Polițiștii au găsit fetiţa, de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, județul Bacău, care a dispărut din incinta locuinţei.

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 06:23
Fetiţa de 2 ani dispărută de acasă a fost găsită după 15 ore. Poliţia a deschis dosar penal pentru răpire FOTO

UPDATE: Anchetă pentru răpire în cazul fetiţei de 2 ani din Bacău care a dispărut de acasă! Poliţia a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate. micuţa a fost găsită într-o zonă unde s-au făcut căutări, iar salvatorii nu descoperiseră iniţial nimic când trecuseră pe acolo. Mai mult, copila nu era murdară şi nu existau semne că ar fi petrecut noaptea sub cerul liber.

UPDATE: Fetiţa în vârstă de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, care a dispărut de acasă marţi după-amiază, a fost găsită miercuri pe un câmp, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, fetiţa era conştientă şi a fost preluată de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău pentru evaluarea stării de sănătate.

Copila a stat toată noaptea în frig fiind îmbrăcată doar cu câteva hăinuţe.

UPDATE: Miracol în Săptămâna Mare. Fetiţa de doar 2 ani dispărută din casa părinţilor a fost găsită teafără. Micuţa era căutată de mai bine de 15 ore de voluntari, polițiști și jandarmi.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, scrie zdbc.ro.

Citeşte şi O fetiţă a reuşit să păcălească pe toată lumea că levitează. Când în cameră a intrat mama ei, totul s-a ruinat VIDEO

Marți, 23 aprilie 2019, în jurul orei 20.00, o tânără, de 20 de ani, din comuna Blăgeşti, a sesizat polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău că fiica sa, Vasilica Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dipărut din curtea locuinţei, în cursul acelaiași zile.

SEMNALMENTE – înălţime 0,90 cm, 13 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariției aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Operațiune de căutare

O operațiune de căutare a fost lansată în zona localității Blăgești din Bacău. Potrivit localnicilor, un vecin e ultima persoană care a văzut-o pe copilă.