O fetiță de 5 ani a comandat 10 perechi de cizme, 10 motociclete și un jeep pentru copii, după ce mama sa i-a dat telefonul să se joace

O femeie din Westport, Connecticut, SUA, i-a dat telefonul fiicei sale de 5 ani pentru a nu se plictisi, iar ce s-a întâmplat după pare scos din filmele de comedie.

03 apr. 2023, 19:21
O fetiță de 5 ani a comandat 10 perechi de cizme, 10 motociclete și un jeep pentru copii, după ce mama sa i-a dat telefonul să se joace
O fetiță de 5 ani a făcut o comandă de mii de dolari de pe telefonul mamei

O fetiță de numai 5 ani a reușit să o surpirindă pe mama ei, după ce femeia i-a lăsat telefonul pentru a se juca. La câteva zile, la ușa lor au ajuns mai multe colete în valoare de mii de dolari.

Citește și: Motivul pentru care telefonul tău se încarcă greu. Iată soluția pentru o încărcare eficientă

„A comandat cinci motociclete roz, cinci motociclete albastre, 1o perechi de cizme cowgirl și un Jeep”, a declarat mama acesteia, Jessica Nunes, pentru CBS News.

În timp ce mama sa stătea liniștită crezând că micuța Lila se joacă pe telefon, aceasta a făcut  cumpărături în valoare de 3.000 de dolari.

Când zecile de colete de la Amazon au ajuns, Jessica a aflat că acestea nu pot fi returnate. Însă, după ce a contactat firma și a explicat care este, de fapt, situația, Amazon a fost de acord să primeasă toate produsele înapoi.