O fetiţă desprinsă din filme HORROR îi bagă în sperieţi pe clienţii unui hotel VIDEO

Farsele horror sunt la mare modă în ultima perioadă şi cu cât glumele sunt mai sinistre, cu atât lumea pare mai amuzată de ele.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 16:19
O fetiţă desprinsă din filme HORROR îi bagă în sperieţi pe clienţii unui hotel VIDEO

Un post de televiziune din Spania a observat că farsele sinistre au foarte mare succes în ultima vreme şi a încercat propriul scenariu. Fără prea mari complicaţii, folosind doar o fetiţă normală şi o cameră de luat vederi plasată într-un punct strategic pe holul unui hotel, cei de la Cuatro TV au realizat o farsă de zile mari.

Fetiţa a fost lăsată cu părul despletit astfel încât să-i acopere în mare parte faţa, şi, îmbrăcată într-o cămaşă de noapte albă şi ţinând în mână o păpuşă, a fost lăsată pe unul dintre holurile hotelului. Deşi prezenţa fizică a copilei nu avea nimic şocant, aproape toţi cei care s-au trezit faţă în faţă cu ea s-au înfiorat. Reacţiile oamenilor au fost diverse: unii au fugit mâncând pământul, alţii au încercat să treacă pe lângă ea ca şi cum nu ar fi acolo sau pur şi simplu lipindu-se de pereţi. Una dintre cele mai tari reacţii a fost însă a unei femei care a ţipat atât de tare încât a reuşit să o sperie ea pe micuţa protagonistă a farsei.