O fostă concurentă de la Big Brother a murit. Vedeta s-a stins subit la doar 37 de ani

Monica Sirianni, fostă concurentă a emisiunii Big Brother, a murit vineri, la doar 37 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ai salva viața.

09 mai 2023, 09:47
O fostă concurentă de la Big Brother a murit. Vedeta s-a stins subit la doar 37 de ani
Fostă concurentă a emisiunii Big Brother, moarte subită la doar 37 de ani

Fosta Concurentă a emisiunii Big Brother a murit vineri, 5 mai. Monica Sirianni se afla alături de câțiva prieteni, care au dat alarma că ceva grav se întâmplă. Medicii de la camera de urgențe nu au reușit să mai facă nimic pentru vedeta de televiziune.

Totul s-a petrecut într-un oraș din Italia. Fosta concurentă de la Big Brother a ieșit în oraș, la un bar din zonă, alături de prieteni, când brusc a început să se simtă rău. Cei care erau alături de ea au încercat să o ajue, însă, ajunsă la urgențe, medicii nu au putut face nimic, potrivit cancan.ro.

Citește și: TVR readuce show-ul „Big Brother” în România. Doar vedetele vor participa la emisiune

Prietenii vedetei nu își pot da seama ce a provocat decesul. dar autoritățile au luat în calcul un posibil infarct. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Cei care au cunoscut-o pe Monica sunt îndurerați de pierderea sa, mai ales că a avut un sfârșit tragic și neașteptat. Ea era acum profesoară de engleză în Italia, unde s-a întors după ce a locuit o perioadă în Sidney, Australia, alături de familie. În trecut, aceasta a participat la emisiunea Big Brother.

Citește și: Dan Negru pune tunurile pe TVR: „Trece la programe cu chiloţi şi bulendre”. Postul public introduce în grilă un show cu vedete

Avea doar 25 de ani când a participat la reality-show și a decis să se întoarcă în Italia, chiar dacă familia ei s-a mutat în Australia. Cauzele morții nu sunt încă cunoscute.