O fostă învățătoare a fost găsită fără suflare într-o casă din Dâmbovița. Femeia ar fi fost omorâtă de iubitul ei: ,,A executat-o și pe asta”

O fostă învățătoare a fost ucisă în propria locuință din județul Dâmbovița, iar criminalul a fi fost chiar partenerul ei care a bătut-o până când femeie și-a dat ultima suflare.

23 dec. 2021, 23:07
O fostă învățătoare a fost găsită fără suflare într-o casă din Dâmbovița. Femeia ar fi fost omorâtă de iubitul ei: ,,A executat-o și pe asta”

O fostă învățătoare, în vârstă de 63 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie în  casa ei din Dâmbovița, iar principalul suspect este partenerul de viață al acesteia, care ar fi lovit-o până când biata femeie și-a dat duhul.

Femeia ucisă avea probleme cu alcoolul, iar iubitul ei, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a omorât-o în bătaie.

Doliu în lumea Educației. O îndrăgită învățătoare s-a stins din viață. A crescut generații de copii!

Individul nu ar fi la prima faptă abominabilă, bărbatul a făcut închisoare pentru că și-a ucis propria mamă.

Victima nu mai fusese văzută de două săptămâni, motiv pentru care o femeie de 36 de ani a sesizat autoritățile în legătură cu fosta învățătoare care au găsit-o în pat înconștientă.

Un vecin a spus că femeia a fost învățătoare la ei în sat și a venit la bărbatul care a ucis-o din cauza alcoolului.

,,A fost învâțătoare la noi în sat, din cauza alcoolului, a venit la acest băiat. Și el tot cu alcoolul. El de fapt a omorât-o și pe maică-sa. S-ar putea, nu se știe. De două săptămâni nu a mai ieșit din casă”, a spus unul dintre vecini.

Un alt vecin a declarat că bărbatul devenea violent atunci când consuma alcool.

,,A executat-o și pe asta. A mai făcut una înainte, cu maică-sa. Cred că tot aia e, 100%. La băutură mai făcea urât”, a spus alt vecin.

Bărbatul a recunoscut în fața autorităților că a bătut-o pe femeie, iar acesta a fost dus la secția de psihiatrie. Între cei doi nu s-a înregistrat niciun conflict, iar singurul lucru care se știe este că amândoi erau consumatori de băuturi alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a produs evenimentul nefericit, iar femeii îi va fi efectuată o autopsie pentru a afla care este cauza morții, relatează SpyNews.ro.

O învăţătoare din Craiova a murit, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Simptomele le-a pus pe seama oboselii

O învăţătoare din Craiova a murit. O stare de rău general apărută imediat după orele din vinerea din prima săptămână, ce părea să semene cu o oboseală cruntă. Acesta a fost primul simptom manifestat de dascălul Cristina Mitrică, după cum descriu cadrele didactice din școală.

Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A pierdut fondul clasei la păcănele

”A stat mult în școală în prima săptămână, să aranjeze clasa, să pună lucrurile la punct și vineri după ore i s-a făcut rău. Nu era ceva anume. Avea o stare generală de rău și a pus totul pe seama oboselii.

A urmat sâmbătă și s-ar fi simțit mai bine, iar duminică din ce știm a cerut să facă test și a ieșit pozitivă și a plecat la spital. Miercuri, la cererea familiei a fost transportată de la Craiova la un spital din București, iar luni dimineața, adică pe 27 septembrie la 3.00 a făcut stop cardio-respirator.

Nu ne așteptam la așa ceva. Vestea a picat ca un trăsnet. Nu ne vine să credem că poate fi adevărat. A fost un cadru didactic iubit de colegi, de copii. A fost o mână forte în școală. Era aici de când a început activitatea acestei școli. Avea 28 de ani vechime la catedră.

Copiii învață online cu un alt cadru didactic din școală. Sperăm ca de săptămâna viitoare să găsim o soluție pentru copii. Am prezentat situația și la ISJ Dolj”, a spus Crisanda Turcu, directorul Școlii gimnaziale ”Nicolae Bălcescu” din Craiova, potrivit gds.ro.

Cristina Mitrică este a doua învățătoare care anul acesta a decedat din cauza infectării cu coronavirus. O tragedie similară a fost înregistrată în luna martie și la Școala gimnazială ”Traian” din Craiova. Se pare că în ambele cazuri ar fi fost vorba de lipsa vaccinării.

Reprezentanții Școlii Nicolae Bălcescu din Craiova au menționat ca declarație publică faptul că declarațiile cadrelor didactice privind vaccinarea sunt confidențiale. Sunt însă cadre didactice dedicate carierei, după cum o demonstrează și mesajele scrise de cei care au aflat de deces.