O fostă iubită a lui Berlusconi: Logodna fostului premier este o înscenare

O fostă iubită a lui Silvio Berlusconi susţine că logodna acestuia cu o prezentatoare tv, anunţată recent, este doar un exerciţiu de imagine în contextul campaniei electorale, afirmând într-un interviu că fostul premier italian se va căsători cu ea.

RomaniaTV.net
27 dec. 2012, 18:59
O fostă iubită a lui Berlusconi: Logodna fostului premier este o înscenare

„Francesca Pascale (actuala parteneră a lui Berlusconi – n.red.) a câştigat doar o luptă; în final, Silvio Berlusconi se va căsători cu mine”, a declarat Katarina Knezevici, în vârstă de 22 de ani, fostă „Miss Muntenegru” şi fostă prietenă a lui Berlusconi, într-un interviu acordat ziarului Il Fatto Quotidiano.

„Încă sunt îndrăgostită de Berlusconi la fel ca în prima zi. Aş comite crimă pentru un astfel de bărbat şi sunt pregătită să mor pentru el”, a continuat Katarina Knezevici, conform declaraţiilor preluate de Corriere della Sera.

Întrebată de logodna lui Berlusconi cu Francesca Pascale, Katarina a adăugat: „Sunt distrusă, dar ştiu că voi câştiga. Eu sunt în continuare prietena lui Silvio. Mă sună mereu, dragostea noastră este mai mare decât Pascale şi decât toată Italia. Cu Francesca este o înscenare: nimic nu este ceea ce pare. Este un simplu aranjament: povestea cu Berlusconi care s-a logodit a fost creată pentru campania electorală”, crede tânăra.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, a anunţat pe 17 decembrie că s-a logodit cu prezentatoarea de televiziune, Francesca Pascale, în vârstă de 27 de ani, o femeie care s-a aflat constant alături de el după ce a anunţat că va candida în alegerile parlamentare din februarie.