O fostă prezentatoare de televiziune s-a spânzurat! Descoperirea şocantă a fost făcută de familia acesteia

Paige Greenaway, fostă prezentatoare la BBC, a fost găsită spânzurată acasă, după ce a depăşit cu greu dependenţa de droguri. 

RomaniaTV.net
29 feb. 2020, 09:23

Trupul neînsufleţit al lui Paige Greenaway a fost descoperit de familia vedetei acasă la aceasta. Se pare că Paige nu a reuşit să treacă peste dependenţa de droguri, cu toate că a vorbit despre comaterea dependenţei şi a problemelor de săntate mintală într-un documentar marca BBC numit „Love And Drugs On The Street”. 

Paige Greenaway şi-a petrecut 7 ani pe străzi, luptţndu-se cu dependenţa de droguri, problemele mintale, dormind într-un cort într-un cimitir din Brighton pentru a fi în siguranţă.

Mama lui Paige, Edell, în vârstă de 47 de ani, a spus că apariția în documentarul „Love And Drugs On The Street” a ajutat-ope fiica ei să-și îmbunătățească situația şi să se gândească din nou la viitor.

Citeşte şi: Sinucidere şocantă la Hollywood. O actriţă cunoscută din mai multe seriale s-a sinucis la 28 de ani

De când s-a difuzat documentarul în 2017, Paige a obținut un loc de muncă, și-a stabilit obiectivele de a se alătura marinei și se înscrisese recent la un curs de înfrumuseţare la facultate. În ultima perioadă se gândea serios să îşi deschidă o afacere împreună cu mama sa, care vinde săpunuri şi lumănări. 

Toate acestea s-au transformat repede într-un coşmar atunci când familia ei a găsit-o pe Paige spânzurată în propriul apartament din Brighton, pe 9 februarie, la doar două săptămâni de la utima convorbire cu mama sa. 

Edell, mama lui Paige, este crunt devastată de tragedie, astfel că a înfiinţat o cantină în onoarea lui Paige pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu o perioadă grea şi suferă de aceleaşi probleme care au dus la sfârşitul fiicei ei.