O fotografie rară cu Prinţesa Diana a fost publicată pe internet. Cum arăta aceasta în copilărie

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, i-a adus un omagiu acesteia publicând pe Twitter o fotografie din copilărie cu viitoare prințesă de Wales. Conform Daily Mail, fotografia este din anul 1967, când Lady Diana avea șase ani.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 16:29

Lady Diana a murit pe 31 august 1997 la Paris, la doar 36 de ani, într-un accident de mașină, într-o cursă în care autovehicul era urmărit de paparazzi. Cu un an mai devreme aceasta divorțase de prințul Charles, tatăl prinților William și Harry.

Citește și: Coincidenţe care îţi dau fiori! Meghan Markle şi Prinţesa Diana, legături cutremurătoare!

Fotografia cu Prințesa Diana este una rară, conform presei britanice. Aceasta a fost prezentată pe un pliant pe care Charles Spencer l-a distribuit în timpul funeraliilor sorei sale.

Publicarea acestei fotografii vine la doar câteva zile după ce Charles Spencer a cerut BBC să deschidă o anchetă cu privire la un interviu al prinţesei Diana, difuzat pe post în anul 1995. Interviul, realizat de jurnalistul Martin Bashir, era şi despre căsătoria cu prinţul Charles, de care ea se despărţise atunci. În timpul acestui interviu prinţesa a rostit celebra frază, aluzie la Camilla Parker-Bowles, foarte apropiată de prinţul Charles: „Eram trei în acest mariaj, ceea ce înseamna prea mult”.

O piaţă din Paris va purta numele Prințesei Diana

O piaţă din Paris va fi redenumită „Piaţa Diana prinţesă de Wales”, omagiu adus prinţesei care a murit în urma unui accident în tunelul Podului Alma, a anunţat miercuri Primăria din Paris.