O grădiniţă a rămas FĂRĂ ACOPERIŞ din cauza intemperiilor

Vremea rea a făcut ravagii şi în Dâmboviţa, unde acoperişul unei grădiniţe a fost luat de vânt. Două localităţi au rămas parţial fără curent.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 13:12
O grădiniţă a rămas FĂRĂ ACOPERIŞ din cauza intemperiilor

O porţiune din acoperişul grădiniţei din comuna dâmboviţeană Costeşti Vale a fost luată de vânt, marţi, iar la nivelul judeţului, din cauza vremii nefavorabile două localităţi au rămas, parţial, fără energie electrică. În alte 12 localităţi s-au înregistrat deranjamente colective, potrivit Prefecturii Dâmboviţa.

„Comitetul local pentru situaţii de urgenţă Costeşti Vale aduce la cunoştinţă faptul că, în urma căderilor abundente de precipitaţii din ultima perioadă, amplificate de vântul puternic, acoperişul grădiniţei Costeşti Vale a fost desfăcut de vânt pe o suprafaţă de şase metri pătraţi. Telefonic, s-a luat legătura cu directorul coordonator al şcolii, fiind informat de eveniment, în vederea luării măsurilor de reparaţie a acoperişului grădiniţei”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

Conform sursei citate, localităţile Crevedia şi Ciocăneşti sunt nealimentate parţial cu energie electrică. Deranjamente colective sunt înregistrate în: Ungureni, Raciu, Matraca, Gemenea, Priseaca, Mesteacăn, Vulcana de Sus, Gura Ocniţei, Ocniţa, Corneşti, Şelaru, Frasin Deal. Pentru remedierea defecţiunilor lucrează în teren 22 de echipe ale Electrica.

Judeţul Dâmboviţa este sub atenţionare Cod Galben de precipitaţii în perioada luni, ora 20.00 – miercuri, ora 10.00.