Fete cu dizabilităţi, obligate să se prostitueze în parc şi pe câmp. Percheziţii la un Centru de Plasament pentru Copii din Timiş

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, împreună cu jandarmii, au făcut mai multe perchezitii, în Timiş, inclusiv la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi din Recaş, într-un dosar de trafic de minori şi prostituţie. Există suspiciunea că mai multe fete, unele cu handicap, au fost obligate să se prostitueze. Interlopii care le racolau au fost săltaţi de DIICOT.

17 dec. 2019, 06:04
Fete cu dizabilităţi, obligate să se prostitueze în parc şi pe câmp. Percheziţii la un Centru de Plasament pentru Copii din Timiş

Anchetatorii spun că în vara acestui an, o fată din Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi Recaş a sunat la numărul de urgenţe 112 susţinând că a fost violată. Atunci s-au făcut cercetări, însă în urma anchetei poliţiştii au stabilit că fata a minţit, însă şi-au dat seama că au de-a face cu o grupare care folosea fetele din acest Centru, trimiţându-le să se prostitueze.
 
În urma anchetei a reieşit că o fată internată în acest Centru a convins patru colege de-ale ei să se prostitueze. Partidele de amor aveau loc pe câmp, în locuinţele clienţilor sau chiar în parc. Proxeneţii, trei femei şi un bărbat, încasau banii, iar fetele primeau cosmetice şi ţigări pentru prestaţii.

Trei bărbaţi şi o femeie sunt acuzaţi de proxenetism în acest caz. Aceştia ar fi racolat mai multe tinere de la centrul de copii cu dizabilităţi din Recaș.

Sora unei dintre victime se numără printre suspecții vizați de ancheta procurorilor de la DIICOT Timișoara. Tânăra, care a fost beneficiară a centrului pentru copii cu dizabilități din Recaș, județul Timiș, şi-a racolat inițial sora minoră, aflată în același centru, apoi a trecut la alte fete.

Proxeneții nu aveau pic de milă. Pentru a le convinge pe fete să întrețină relații sexuale contra cost cu diverși clienți erau extrem de violenți. Le băteau cu bestialitate, le loveau cu pumnii și picioarele și, de asemenea, le supuneau unui stres psihic continuu.


loading...