Tragedie în munții Făgăraș. O turistă de 67 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator. A fost chemat și elicopterul în ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic.

O tragedie a avut loc în Munții Făgăraș, unde o femeie în vârstă de 67 de ani a decedat în urma unui stop cardiac.

10 iul. 2021, 16:31
Tragedie în munții Făgăraș. O turistă de 67 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator. A fost chemat și elicopterul în ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic.

O tragedie a avut loc în Munții Făgăraș, unde o femeie în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator. În ciuda intervenției echipei de salvamontiști din baza Bâlea Lac si a două echipaje Smurd, din Argeș și din Mureș, victima nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

O tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra

În această după-amiază, un muncitor care lucra la o canalizare, în localitatea Mârșani, a fost surprins sub un mal de pământ care s-a surpat peste el. În urmă cu puțin timp a fost declarat decesul acestuia.

”În jurul orei 14.15, am fost anunțați prin numărul unic de urgență 112 de surupare unui mal de pamânt peste o persoană care efectua sapături la o linie de canalizare, în localitatea Mârșani”, potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Dolj.

La locul solicitat au fost trimise următoarele forțe: o ambulanță S.M.U.R.D, o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, o autospecială modul multirisc de căutare salvare din medi ostile vieți, o ambulanță S.M.U.R.D. TIP C, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova.

Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, ajuns primul la locul intervenției, a constatat că persoană de sex masculin era scoasă de către cetățeni și se află în stop cardio respirator, paramedicii înepând manevrele de resuscitare.

Tinere ucise de o combină agricolă în lanul de porumb

Tragedie inimaginabilă.

Tractoristul de 28 de ani este cercetat acum pentru omor. Acesta a mers cu combina agricolă prin lanul de porumb, înalt de 3 metri, pentru a împrăştia insecticid. și-a condus utilajul agricol prin lanul de porumb, înalt de 3 metri, ca să împrăștie insecticid. Din cauza faptului că utilajul era înalt, la fel şi lanul de porumb, vizibilitatea pe care o avea nu era optimă. Atunci le-a lovit cu tractorul pe Hanan Nekhla și pe Sara El Jaafari, două tinere marocane, ale căror trupuri neînsuflețite au fost găsite o zi mai târziu. Bărbatul susține că nu le-a putut vedea.

Înainte să-și dea ultima suflare, una dintre ele a reușit sune la 112, informează ilgiorno.it.

„Sunt rănită, iar prietena mea a murit”, a scris tânăra în mesaj, în limba arabă, apoi le-a explicat polițiștilor că ea și prietena ei au fost lovite de combină. După ce un interpret a tradus cuvintele tinerei, carabinierii au demarat operațiunile de căutare, s- au început căutările fetelor. Trupurile acestora au fost descoperite 30 de ore mai târziu.