O insulă nelocuită de lângă Mykonos este scoasă la vânzare. Care este prețul

O insulă nelocuită din Grecia, situată în apropiere de Mykonos este scoasă la vânzare. Insula este cunoscută sub numele de Tragonisi sau Dragonisi și se întinde pe aproape 250 de hectare.

18 apr. 2024, 12:11
O insulă nelocuită de lângă Mykonos este scoasă la vânzare. Care este prețul

O insulă de lângă Mykonos, cunoscută sub numele de Tragonisi sau Dragonisi, care se întinde pe aproape 250 de hectare, este scoasă la vânzare. Priveliștea este superbă, iar în sezonul estival, mulți turiști au mers cu bărcile pe insulă pentru a admira peșterile și pentru a înota. Insula are relief alcătuit majoritar din stânci abrupte, ascuțite și alunecoase.

Citește și: Lyridele, una dintre cele mai vechi ploi de meteori. Când are loc în 2024 fenomenul astronomic și de unde poate fi observat

Proprietarul cere 50 de milioane de euro pentru micul paradis cu ape turcoaz, conform anunțului agenției ZL Development Mykonos Golden Luxury. În plus, există posiblitatea ca insula să fie vândută fie în întregime, fie pe parcele.

Citește și: Cum arată rulota de lux cu care călătorește Dana Rogoz. Cazarea pe patru roți are două paturi, o zonă de luat masa și numeroase spații de depozitare