Tragedie în showbiz. Charlie Newling, starul reality show-ului The Bachelorette, a murit la vârsta de 36 de ani

 În anul 2018, Charlie Newling și-a pierdut tatăl, în urma unei supradoze cu medicamente pentru durere.

12 sept. 2023, 08:52
Tragedie în showbiz. Charlie Newling, starul reality show-ului The Bachelorette, a murit la vârsta de 36 de ani

Charlie Newling a devenit celebru după aparițiile în reality show-ul The Bachelorette, din 2018. În week-end a fost confirmată vestea tragică a decesului său. Potrivit Daily Mail, poliția și medicii au fost chemați sâmbătă, în jurul orei locale 11 PM, în suburbia Dover Heights din Sydney, unde un bărbat s-a aruncat de pe o stâncă.

Serviciile de urgență au fost alertate de localnicii care au găsit mașina acestuia la poalele muntelui. Fostul star de reality show a apărut prima dată în The Bachelorette, fiind marcat de controverse. În septembrie 2022, Charlie a fost acuzat că l-a amenințat cu moartea pe soțul mamei sale, prin intermediul unor SMS-uri.

Judecătorul Ross Hudson l-a condamnat pe Newling la 13 luni de muncă în folosul comunității. În 2018, Charlie și-a pierdut tatăl, în urma unei supradoze cu medicamente pentru durere.

Doliu uriaș în lumea teatrului. O altă mare actriță ne-a părăsit

Vestea tragică a morții lui Newling survine la doar două luni de la nașterea celui de-al doilea copil al vedetei, conceput cu partenera sa de viață, Kristal Taylor. Newling mai are un fiu, în vârstă de 13 ani, dintr-o altă relație.

Faptul că Charlie era deja tată când a apărut în The Bachelorette nu a fost menționat în show-ul respectiv. Aventura lui Charlie în acest reality TV a luat sfârșit atunci când Ali Oetjen, „jumătatea” lui din emisiune, i-a cerut să plece, deoarece bărbatul nu s-a simțit pregătit să o prezinte familiei sale.

Un purtător de cuvânt la poliției a confirmat, pentru Daily Mail, că accidentul lui Charlie Newling nu este anchetat ca moarte suspectă.

Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă! Unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România s-a stins la vârsta de 95 de ani