O mai ştii pe gravida care a scandalizat lumea când a zis că mănâncă doar 10 banane pe zi? Cum arata acum

Loni Jane Anthony este un designer australian in varsta de 25 de ani, care a devenit celebru in tara ei natala, dar si in intreaga lume, dupa a acordat un interviu pentru news.com.au despre dieta atipica adoptata in timpul sarcinii: consumarea a 10 banane la micul-dejun.

08 apr. 2014, 14:31

Cu toate ca era insarcinata in 26 de saptamani si stia perfect ca atat ea, cat si fatul aveau nevoie de nutrienti in perioada de graviditate, femeia a adoptat dieta 80:10:10, ce presupune consumarea a 80% carbohidrati, 10% grasimi si 10% proteine, scrie perfecte.ro.

Practic, ziua ei incepea cu un pahar de apa calduta cu lamaie, urmat fie de jumatate de pepene sau 10 banane, 5/6 mango la pranz si o salata mare la cina.

Cu aceasta dieta bizara, ea a reusit sa se ingrase doar 17 kilograme in timpul sarcinii, dintre care pe 10 le-a pierdut imediat dupa nastere.

Loni a adus pe lume pe 2 martie un baietel sanatos si a ramas la fel de controversata ca atunci, ea spunand ca „sunt dovada vie ca nu trebuie sa te faci cat o balena cat esti insarcinata”.

„In primele doua zile de la nastere am slabit 10 kilograme. Greutatea bebelusului si eliminarea fluidelor m-au adus imediat in forma. Chiar poti sa te mentii in forma si cand esti gravida”, a mai spus Loni.

Si ca sa respinga acuzatiile criticilor ei, tanara mamaica a subliniat ca baietelul ei este foarte sanatos, mananca bine si primeste suficient lapte matern, doarme si e fericit. Ea a postat constant imagini pe Instagram cu piticul.

Tanara nu vrea sa se opreasca aici insa, ci a dezvaluit ca planuieste sa-l cerasca pe cel mic vegetarian. Mai apoi, daca el va hotari altfel, il va lasa sa-si ia propriile decizii legate de alimentatie si dieta.

Citeşte şi E gravidă în nouă luni, dar ar putea câştiga un concurs de MISS, la cât de sexy este GALERIE FOTO

 Jane spune că se simte mai bine de când a ales această dietă şi nu vrea să renunţe la ea pentru nimic în lume.

Nu am făcut-o pentru a slăbi, dar îmi era foarte rău înainte. Mă omoram încet prin alcool şi mâncare fast-food. Aş fi ajuns să mor de cancer sau să îmbătrânesc prematur. Să renunţa la mâncare a fost uşor pentru mine. Micul dejun consistă dintr-un singur fruct, jumătate de pepene, portocale, struguri, mere. La prânz consum şase-şapte banane pe care le transform într-o băutură. Mai târziu, la cină, mănânc o salată, uneori cartofi copţi şi îngheţată de banane„, a povestit femeia înainte de naştere.

Citeşte şi Slăbeşte cu un fruct delicios: Dieta cu banane

Cu toate că bananele sunt o sursă bună de potasiu şi fibre, medicii nu recomandă mai mult de două banane pe zi. Inedit este faptul că mai multe banane pe zi pot cauza dureri de cap, ameţeală, somnolenţă şi chiar dureri de dinţi.