O mai ții minte pe Bela din „La bloc”? Cum arată şi cu ce se ocupă acum Alina Chivulescu

Alina Chivulescu are acum 48 de ani, iar viața ei s-a schimbat destul de mult de când a decis să renunțe la actorie și să se reprofileze. Cu ce se ocupă acum Bela din serialul „La bloc”.

17 apr. 2023, 08:59
O mai ții minte pe Bela din „La bloc”? Cum arată şi cu ce se ocupă acum Alina Chivulescu

Alina Chivulescu este actrița care a dat viață personajului Bela din mult îndrăgitul serial „La Bloc”. Aceasta a decis să se retragă din showbiz, iar acum se ocupă cu altceva. De altfel, nu este singura dintre actorii celebrului sitcom care s-a reprofilat. Mulți dintre ei, dintr-un motiv sau altul, au renunțat la lumina reflectoarelor.

Citește și: Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția: „Am divorțat din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații”

Alina Chivulescu are acum 48 de ani, iar viața ei s-a schimbat destul de mult. Aceasta a fost invitată în emisiunea „La măruță” unde  a vorbit despre schimbările din viața ei. Frumoasa actriță trăiește o poveste de iubire alături de Dan Chișu. Cu toate că au trecut 8 ani aceștia par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Între ei iubirea s-a infiripat la premiera filmului #Selfie69, când printr-un „aranjament” al destinului cei doi au stat unul lângă altul. Ulterior, Alina Chivulescu și Dan Chișu au decis să își unească destinele, iar acum trăiesc pe Coasta de Azur. Actrița vine, totuși, destul de frecvent în România.

Viața ei s-a schimbat enorm de mult de când a decis să renunțe la actorie și să se reprofileze. Alina Chivulescu a început să lucreze ca stewardesă.

„Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața. Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă îl am foarte liber’, a spus Alina Chivulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cea mai recentă producție în care poate fi văzută actrița este Ruxx.

Chiar dacă Alina Chivulescu își împarte viața între două țări, aceasta își găsește timp pentru toate lucrurile importante pe care le are de făcut, inclusiv pentru a se vedea cu bunele sale prietene, Dana Rogoz și Adela Popescu.

„Viața din ultimii 3 ani ne-a dus cam pe fiecare în câte o direcție; emoțional și fizic. Cred că ne-a atins și pe noi radicalismul ăsta actual, «nu ești parte din soluție, ești parte din problemă». A luat oameni, au plecat prieteni, am uitat legături, am ratat momente importante și cel mai grav pare că în timpul ăsta singura certitudine este imprevizibilul; poate așa o fi fost mereu, poate punctele de sprijin în viața asta sunt imaginare.Din nou cu noi o poză ratată. Dar parcă n-am văzut niciodată în ochii noștri ce văd în imaginea asta. Love you, girls”, a transmis actrița pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Chivulescu (@alina.chivulescu)

CItește și: Ce face acum Lili din serialul „La bloc”. Actrița a trecut printr-o dramă de nedescris