O mai ții minte pe fetița simpatică din reclama la salamul săsesc? Luiza Lucuța este de nerecunoscut, la 19 ani de când a devenit celebră

Nu este român care să nu fi auzit de celebra reclamă la salamul săsesc și să nu o fi admirat pe fetița simpatică cu ochi de căprioară care se chinuie să pronunțe numele preparatului. La 19 ani de la reclama care a făcut-o celebră, Luiza Lucuța s-a transformat într-o femeie în toată firea și își dorește să devină un cercetător renumit.

16 oct. 2023, 13:34

O mai ții minte pe fetița simpatică din reclama la salamul săsesc? La vârsta de patru ani Luiza Lucuța a cucerit întreaga Românie atunci când a apărut pe micile ecrane în spotul publicitar la salamul de la Cris-Tim.

Citește și Sorina Săcărin, fetița din Baia de Aramă adoptată de o familie din SUA, face furori peste Ocean. ”Va avea un nou concert”

O mai ții minte pe fetița simpatică din reclama la salamul săsesc?

Fetița simpatică cu ochii mari se chinuia să pronunțe ”salam săsesc”, iar  din cauza faptului că era puțin sâsâită, nu îi ieșea chiar cum trebuia, iar acest lucru i-a făcut pe români să o adore.

Deși avea toate șansele să obțină o carieră în televiziune, micuța cu ochii de căprioară s-a retras din lumina reflectoarelor și astăzi, la 19 ani de la momentul în care făcea furori pe micile ecrane, s-a transformat într-o tânără frumoasă și inteligentă.

Pe lângă frumusețe și talent actoricesc, Luiza Lucuța a fost înzestrată cu modestie, dar și inteligență.

În anul 2012, ea a absolvit școala cu nota 9,80, după care a fost admisă la cel mai important colegiu din Constanța, la specializarea ”Ştiinţele naturii”.

La vremea respectivă ea a obținut la Evaluarea Națională nota 10 la Matematică și 9,70 la Limba Română.

Ulterior, în anul 2018, Luiza Lucuța a fost admisă la Universitatea din Glasgow, Scoția, la Facultatea de Neuroştiinţe, pe care a terminat-o în anul 2021. Mai mult, ea a urmat și un master în acest domeniu pentru a deveni un cercetător renumit.

Specializarea aleasă de Luiza îi va permite să lucreze în laboratoare de stat sau private dedicate cercetării biologice și medicale, în cele de control al produselor alimentare din cadrul unităților din industria alimentară și direcțiilor/institutelor de sănătate publică, în laboratoare de producție și control al produselor farmaceutice, medicamentelor, produselor cosmetice, în cele de analize fizico-chimice și biologice de pe lângă diferite fabrici și industrii sau în cadrul firmelor care comercializează aparatură și reactivi de laborator, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Fetița sâsâită de altă dată a reajuns în atenția publicului din România în acest an, atunci când cei de la Cris-Tim au făcut un spot publicitar în care a fost introdusă celebra secvență în care aceasta se chinuie să pronunțe ”salam săsesc”.

Citește și Fetița lui Marian Vanghelie, probleme de sănătate. Oana Mizil a dus-o la un spital din Franța: „Totul este bine”