O mai ţii minte pe Oana de la Genius? Uite cum arată acum şi cum vrea să se relanseze în showbiz VIDEO

Trupa Genius a fost o bornă importantă în muzica dance a anilor '90 din România. Piesele lor cele mai cunoscute, Ciocolata, Macho Man sau Vara, erau fredonate la orice colţ de stradă şi se auzeau la tot pasul în discoteci. Succesul celor de la Genius a fost foarte mare, dar după doar doi ani trupa s-a destrămat, iar cei trei membri, Oana Vincu şi  Cezar şi Ovidiu Hălmăgean, au tăiat orice legătură cu showbizul. Acum, Oana Vincu vrea să revină în showbiz şi a pregătit o piesă în duet cu un mare cântăreţ român.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 11:16

„Cei mai mulţi dintre voi mă cunosc ca fiind ‘Oana de la Genius‘ . După cum bine ştiti, acum aproape 14 ani am apăsat butonul pe care scria ‘pauza’. Nu ştiam cât de lungă va fi această pauză, tocmai de aceea mi-am propus să revin pe scenă atunci când ma voi simţi pregătită. Astăzi pot să vă spun că sunt pregătită!”, anunţa Oana Vincu pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Iar săptămâna aceasta Oana a lansat piesa „Patul gol„, pe care o cântă în duet cu Gabriel Cotabiţă şi care face parte din coloana sonoră a filmului „Deja Vu„, al patrulea în regia lui Dan Chişu, care va avea premiera pe 14 noiembrie.

Piesa va avea în câteva zile şi un videoclip, dar până atunci Oana Vincu şi Gabriel Cotabiţă se află în plină campanie de promovare a piesei. Iată piesa interpretată în platoul emisiunii „La Măruţă”:

 

Cine este Oana Vincu

Oana Vincu va împlini 35 de ani pe 16 decembrie. În 1997, la doar 19 ani, a cunoscut succesul cu trupa Genius, din care făcea parte împreună cu iubitul ei, Cezar Hălmăgean, şi cu fratele acestuia, Ovidiu. Cei trei au revoluţionat muzica în România şi au avut câteva hituri – Ciocolata, Macho Man, În oraşul trist, Vara – care erau fredonate peste tot de tineri şi care ridicau pe toată lumea în picioare în discotecile vremii.

Genius se transformase într-o adevărată isterie, iar Oana Vincu era un adevărat trend-setter, toate adolescentele încercând să-i copieze stilul şi ţinutele.

În 1999, trupa Genius s-a destrămat. Oana şi Cezar, care formau un cuplu de mai mulţi ani, au plecat împreună în SUA, în timp ce Ovidiu a rămas în Timişoara, unde a pus bazale unei firme de producţie video-montaj.

Revenită în ţară, Oana nu a încercat să revină în showbiz, ci s-a angajat ca profesoară de canto – muzică uşoară la Şcoala Populară de Arte din Timişoara.

Acum se consideră însă pregătită să revină în lumina reflectoarele şi speră ca duetul „Patul Gol”, cu Gabriel Cotabiţă, să fie o rampă numai bună de relansare.