O mamă a alertat autorităţile, după ce fiul ei nu i-a deschis uşa apartamentului. Ce au descoperit când au spart uşa

O femeie din Giurgiu a alertat autorităţile, după ce fiul ei în vârstă de 12 ani nu i-a deschis uşa de la apartament. Se pare că adolescentul avea căştile pe urechi şi nu auzea nimic din ceea ce se întâmpla în jurul lui. 

19 feb. 2020, 12:00
O mamă a alertat autorităţile, după ce fiul ei nu i-a deschis uşa apartamentului. Ce au descoperit când au spart uşa

Mai mulţi pompieri împreună cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare au intervenit marţi seara, după ce o mamă a sunat speriată să le ceară ajutorul, pentru că fiul ei, minor, nu mai deschidea uşa de la apartament.

„În jurul orei 19.30, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuinţe, după ce o femeie a sunat la 112 pentru că fiul ei minor nu-i deschide uşa. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

De asemenea, la locul solicitării a ajuns şi un echipaj din cadrul IPJ Giurgiu după ce femeia a spus că bate la uşa propriului apartament de mai mult timp, îşi sună copilul pe telefonul mobil şi acesta nu-i răspunde.

Pompierii şi poliţiştii au spart uşa apartamentului şi l-au găsit pe copilul de 12 ani cu căştile pe urechi. au intrat în apartament prin spargerea uşii. În casă, era minorul de 12 ani care a spus că nu a deschis uşa, pentru că „folosea căştile şi nu a auzit ce se întâmplă”.

Citeşte şi Descinderi în cazul copilului de patru ani mort după o anestezie. Oamenii legii au ridicat aparatul folosit pentru intervenţie