Descinderi în cazul copilului de patru ani mort după o anestezie. Oamenii legii au ridicat aparatul folosit pentru intervenţie

Descinderi în dosarul băieţelului de patru ani mort după anestezia făcută într-un cabinet stomatologic din Piteşti. Anchetatorii au făcut percheziţii la medicul care a făcut anestezia şi la două societăţi comerciale.  

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 16:18
Descinderi în cazul copilului de patru ani mort după o anestezie. Oamenii legii au ridicat aparatul folosit pentru intervenţie

Aparatul cu care s-a făcut anestezia copilului din Piteşti a fost ridicat, marţi, în urma unor percheziţii la două firme medicale şi la domiciliul medicului.

Citeşte şi:Legiştii au stabilit cum a murit copilul anesteziat la clinica stomatologică din Piteşti. Ce scrie în raportul INML

Potrivit Poliției Argeș, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au percheziționat trei locații în Pitești și în Curtea de Argeș, în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul copilului mort după anestezie.

„Cu ocazia perchezițiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri cu valoare probatorie, precum și un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale”, arată sursele citate.

Citeşte şi: Prima declaraţie a medicului care l-a anesteziat pe copilul intrat în comă după procedură stomatologică

Copil din Piteşti, în comă după o anestezie la stomatolog

Un copil de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraş. Pentru că era în stare gravă, a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.