O mamă a murit în fața copiilor ei după ce artificiile i-au rămas blocate în haine

O mamă în vârstă de 38 de ani a murit chiar în noaptea dintre ani, după ce mai mai multe artificii i-au rămas prinse în haine și au explodat.

05 ian. 2023, 12:22
O mamă a murit în fața copiilor ei după ce artificiile i-au rămas blocate în haine

O tânără mamă în vârstă de 38 de ani, din Brazilia, a fost ucisă în noaptea de Revelion după ce artificiile i-au rămas prinse în haine și au explodat, înainte ca persoanele aflate în jurul ei să poată interveni pentru a o ajuta, relatează The Sun.

Elisangela Tinem, mamă a doi copii, sărbătorea Anul Nou cu familia sa, pe o plajă din Praia Grand, Brazilia, când a avut loc tragedia. În timp ce urmăreau cu toții artificiile, unul dintre dispozitive i-a rămas prins în haine și înainte ca cineva să-i poată sări în ajutor, acesta a explodat. Femeia a murit în urma rănilor suferite la nivelul pieptului.

Maria, fata de 14 ani ucisă de cel ce voia să-i fie iubit, a fost pusă de criminal să îl colinde înainte de a fi ucisă. I-a dat şi bani, apoi s-a năpustit cu cuţitul asupra ei

Rudele femeii și copii săi au urmărit neputincioși scena îngrozitoare. În imaginile surprinse în acea seară se poate observa cum dispozitivul blocat în hainele femeii a început să scoată scântei și apoi a explodat, în timp ce oamenii aflați la petrecerea de pe plajă alergau și țipau de groază.

Potrivit primelor cercetări, focul de artificii care i-a adus sfârșitul tinerei nu a fost declanșat de către membrii familiei sale. O anchetă este în curs pentru a descoperi cine a aprins fitilul.

Elisangela a murit din cauza rănilor la piept, provocate de explozia rachetelor cu artificii. Înmormântarea femeii a avut loc luni după-masă, în orașul ei natal, Sao Paulo. Verișoara ei de 41 de ani a confirmat, pentru poliție, că artificiile au explodat după ce s-au prins în hainele femeii.

Au murit sufocați după ce s-au înghesuit să vadă mai bine artificiile. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion
Autoritățile au stabilit că artificiul fatal nu a fost aprins de niciuna din rudele victimei.

Polițiștii caută acum persoana responsabilă pentru fitilul respectiv. Prietenii cuprinși de durere ai Elisangelei au invadat rețelele sociale pentru a-i aduce un ultim omagiu, scrie The New York Post.