O mamă cu 22 de copii vrea să mai aibă încă 80. Femeia are numai 25 de ani

O femeie de 25 de ani are 22 de bebeluși și nu vrea să se oprească aici. Tânăra spune că intenționează să mai aibă încă 80 de copii.

30 sept. 2022, 11:51

Christina Ozturk a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 17 ani, atunci când a născut primul copil. Pe ceilalți i-a adus pe lume cu ajutorul mamelor surogat.

Femeia își dorește să aibă foarte mulți copii într-un timp foarte scurt, alături de soțul ei milionar, pe nume Galip, conform The Sun. Anul trecut, tânăra mamă spunea că vrea să aibă în total 105 copii, adăugând încă 83 de bebeluși în familie.

Ozturk a povestit despre cum e experiența ei cu atâția copii. „Sunt cu copiii tot timpul, fac toate lucrurile pe care le fac mamele în mod normal”, spune ea.

Toți bebelușii cuplului dorm între orele 20 și 6 și fiecare detaliu din viața acestora este trecut în agendă de către bonele care au grijă de ei.

„Am născut-o eu însămi pe fiica mea cea mare, Vika, acum șase ani. Restul copiilor sunt genetic ai noștri, dar au fost purtați de mame surogat”, a spus Christina.

Citește și: Ei formează cel mai excentric cuplu de pe internet. Bunicuța de 62 de ani și tânărul de 25 au aniversat un an de mariaj și vor să devină părinți

Inițial cuplul dorea să aibă un copil în fiecare an, dar femeia a realizat repede că organismul ei nu va putea să țină pasul. Aceștia au cheltuit aproape 10.000 de dolari pentru fiecare copil.

Christina a spus: „ Clinica din Batumi alege mame surogat pentru noi și își asumă întreaga responsabilitate pentru proces. nu cunoaștem mamele surogat și nu avem contact direct cu acestea pentru a evita problemele după sarcină”.

Soțul Christinei este în închisoare

Conform paginei de Instagram pe care Christina o are, soțul ei a fost arestat pentru spălare de bani și acuzații de falsificare de documente în mai.

„mulți dintre voi ați observat că din cauza evenimentelor care s-au petrecut în familia noastră, mi-a devenit mai greu să mențin pagina. Este greu să vorbesc despre unele lucrui de zi cu zi sau despre bucurii când toate gândurile sunt departe și doar ocupate să așteăte ca soțul meu să se întoarcă la noi acasă. Sunt sigură că această zi va veni curând”.

Citește și: Ce nu trebuie să lipsească din meniul copiilor. Mihaela Bilic, sfaturi preţioase pentru părinţi