O mamă și copiii ei, măturați de mașina condusă de un șofer în vârstă de 84 de ani

Imagini șocante au fost suprinse în Adjud. O tânără de 27 de ani și cei doi copilași ai ei, de 3 și 5 ani, au ajuns la spital după ce au fost loviți în plin, pe trecerea de pietoni, de o mașină condusă de un bărbat, de 84 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă.

28 sept. 2023, 16:09
O mamă și copiii ei, măturați de mașina condusă de un șofer în vârstă de 84 de ani

O mamă și copiii ei au fost pur și simplu măturați de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 84 de ani. Loganul condus de șoferul de 84 de ani a trecut cu viteză, lovindu-i  în plin pe femeie și pe copiii ei aflați în traversare regulamentară pe trecerea de pietoni.

Octogenarul nu a schițat nici cea mai mică manevră pentru a evita impactul deși se afla pe prima bandă și avea vizibilitate bună. Mai mult, în fața sa, un alt autoturism de pe banda a doua a oprit pentru a da prioritate de trecere celor trei. Femeia nu a fost rănită grav însă cei doi copii, fetița de doi ani și băiețelul de patru ani, se află la chirurgie infantilă.

Citește și: Accident rutier neobişnuit la Iaşi: Două maşini de poliţie s-au ciocnit pentru că n-au păstrat distanţa regulamentară

 

Un copil de 13 ani şi unchiul său au sfârşit spulberaţi de tren

Sfârşit tragic pentru un copil de 13 ani şi unchiul său. Căruţa în care se aflau cei doi a fost spulberată de un tren care circula de la Iaşi spre Bucureşti. Accidentul a avut loc în zona localităţii Brăhășoaia, din judeţul Vaslui.

Citește și: Cod rutier 2023. Semnul de circulaţie care ridică probleme chiar şi celor mai experimentaţi şoferi

Martorii spun că la o trecere cu calea ferată, calul s-a oprit pe şine şi nu a mai vrut să înainteze. Căruţa a fost pur şi simplu spulberată de locomotivă. Copilul și unchiul lui, un bărbat în vârstă de 30 de ani, au fost târăţi mai bine de 200 de metri pe şine.