O maramureşeancă ne reprezintă la Miss Exclusive of the World. Iată cât de FRUMOASĂ este FOTO

Boşca Mihaela este tânăra maramureşeancă care va reprezenta România la unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, Miss Exclusive of the World, ce va avea loc în Turcia în perioada 27 iulie – 17 august 2015.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 08:48

Boşca Mihaela are 23 de ani, 1.78 m înălţime, dimensiuni 89-60-91 şi este născută în Sighetu Marmaţiei. De asemenea, este absolventă a Facultăţii de litere profil română-franceză din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare şi este la prima sa experienţă internaţională de acest gen. Însă, cu toate acestea tânără maramureşeancă este deţinătoarea unei frumuseţi perfecte şi a unei carisme şi inteligenţe crescute, foarte necesare în acest gen de concursuri, informează voceatransilvaniei.ro.

Incident la un concurs de Miss. Ce a păţit o concurentă la proba costumului de baie VIDEO

„Ocazia de a participa la o competiţie internaţională de frumuseţe este un privilegiu, o onoare, dar în acelaşi timp presupune şi o mare responsabilitate. Într-o asemenea competiţie nu te prezinţi doar pe tine, ci reprezinţi ţara în care te-ai născut, ţara care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porți în suflet toată viața.

Această oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o şansă de a mă vedea ce fel de român sunt, cât am învăţat de-a lungul anilor şi cât pot să transmit şi altora mai departe”, a declarat Boşca Mihaela.

Citeşte şi  Cum arată cea mai frumoasă moldoveancă: Candidează la Miss World