O maşină a explodat în Bucureşti, lângă o benzinărie. Un tânăr a murit, altul a fost transportat la spital

O mașină a explodat în București, lângă o benzinărie. Din primele informaţii, explozia a fost provocată de o butelie de gaz, amplasată în portbagajul mașinii. Doi tineri în vârstă de 26, respectiv 27 de ani sunt răniţi, unul fiind găsit de echipele de intervenţie în stop cardio-respirator. Din nefericire, tânărul rănit grav a murit.

24 iun. 2021, 15:55
O maşină a explodat în Bucureşti, lângă o benzinărie. Un tânăr a murit, altul a fost transportat la spital

O maşină a explodat în Bucureşti, lângă o benzinărie. S-a întâmplat joi după-amiază pe strada Braşov, din cartierul Drumul Taberei. Doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani au fost răniţi, unul dintre ei fiind găsit de echipajele de intervenţie în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. În zadar au încercat medicii să-l resusciteze timp de 45 de minute.

 

”Tânarul care a fost în stare de inconștiență a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă”, a anunțat ISU București Ilfov.

Citeşte şi: Atentat cu maşină capcană într-o bază militară, 36 de militari au fost răniţi. Imagine cu momentul exploziei VIDEO

„O explozie s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staționa pe str. Brașov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani. (…) Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Zona a fost balizată. La caz acționează și două autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN.Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări. Celui de al doilea tânăr i se acordă primul ajutor”, a transmis ISU Bucureşti.

Citeşte şi: Lista măsurilor de relaxare aplicate de la 1 iulie: Nunţi cu sute de invitaţi şi concerte la care pot participa 2.500 de persoane