O maşină a intrat într-o florărie cu tot cu o femeie pe capotă. Între victime sunt şi doi copii VIDEO

Accident teribil în Alba-Iulia. O mașină condusă de o femeie de 60 de ani a intrat într-o florărie după o coliziune cu alt autoturism. O femeie care se afla pe trotuar în momentul accidentului a fost luată pe capotă.

16 feb. 2021, 17:46
O maşină a intrat într-o florărie cu tot cu o femeie pe capotă. Între victime sunt şi doi copii VIDEO
O maşină a intrat într-o florărie cu tot cu o femeie pe capotă. Între victime sunt şi doi copii

Accidentul de la florărie s-a produs marţi, în jurul orei 13:10, în cartierul Cetate din Alba-Iulia. Un autoturism condus de o femeie de 60 de ani a intrat în coliziune cu altă maşină oprită pentru a acorda prioritate pietonilor.  În urma impactului, primul autoturism a intrat într-o florărie, luând pe capotă şi o femeie de 41 de ani, care se afla pe trotuar.

Citeşte şi: Caz revoltător în Bacău. O minoră este bătută fără milă de mai multe fete, în stația de autobuz – VIDEO

„În urma accidentului, conducătoarea auto, un bărbat de 60 de ani, pasager în autoturismul acesteia, un bărbat de 53 de ani, conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și doi minori, de 11 ani, pasageri în acesta din urmă, au fost consultați de echipajele medicale la locul producerii accidentului, refuzând să fie transportați la spital.

Femeia de 41 de ani, a fost transportată la spital, fiind, cel mai probabil, rănită ușor. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Alba, citaţi de Alba24.ro.

În momentul accidentului, în florărie se aflau mai mulți clienți, care însă nu au fost răniți.

Citeşte şi: Elev de 10 ani, în stop cardio-respirator la şcoală. Copilul a murit la spital