O maşină a luat foc în trafic, în Craiova. Alte patru autoturisme s-au făcut scrum

O maşină a luat foc în trafic, în Craiova. Din fericire, şoferul nu a păţit nimic, a reuşit să se salveze pe ultima sută de metri. Pompierii au intervenit în cursul nopții la un incendiu care a afectat cinci autoturisme.

23 dec. 2022, 11:41
O maşină a luat foc în trafic, în Craiova. Alte patru autoturisme s-au făcut scrum
O maşină a luat foc în trafic, în Craiova

O maşină a luat foc în trafic, în Craiova. Chiar dacă ne aflăm în săptămâna Crăciunului, evenimentele neplăcute nu ne ocolesc. Din fericire, de această dată nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

O maşină a luat foc în trafic, în Craiova

Incendiul a pornit de la un autoturism care se afla, conform martorilor, în miscare. Conducatorul auto a oprit lângă celelalte autoturisme care erau staționate și a părăsit autoturismul.

Echipajul de politie de la fata locului identifică proprietarii autoturismelor și apoi se va stabili si cauza incendiului, probabil de natura tehnică.

Citeşte şi: Bătrâna batjocorită la spitalul din Craiova a murit. Rudele acuză infirmierele că au lăsat- să se chinuie cu piciorul amputat pentru că „nu sunt plătite să care 100 de kilograme”

Cel mai mare Târg de Crăciun din România, la Craiova

Târgul de Crăciun din Craiova şi-a deschis porțile pe 11 noiembrie. Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimente de gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în acest an pe o suprafață de peste un kilometru pătrat.

Căsuțe de poveste unicat, pictate de artiști talentați și amplasate în cinci piețe, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții de vineri, 11 noiembrie 2022, la Târgul de Crăciun din Craiova.

Având în vedere că, în 2021, ne-am clasat pe locul 6 în Europa pentru cel mai frumos târg de Crăciun, iar iluminatul festiv a fost unul dintre elementele de atracție pentru turiștii din toată lumea care ne-au votat, anul acesta am pregătit multe surprize în ceea ce privește ornamentele și iluminatul festiv.

Vor fi peste un milion de beculețe care vor străluci în zonele centrale din Craiova, dar și în cel mai mare cartier al muncipiului, beculețe pentru care vom face economii, având în vedere că toate sunt leduri.

Pregătirile sunt în toi, iar atmosfera de poveste poate fi deja resimțită în Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul, unde se montează patinoarul și au apărut figurine luminoase în formă de urși polari, steluțe, fulgi sau pinguini, dar și o parte din căsuțe, singurele din țară care sunt pictate diferit, special pentru Târgul de Crăciun”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.