O maşină a Salvamarilor, împotmolită în mare. Imaginile de pe plaja din Mamaia au fost făcute publice

O maşină a Salvamarilor a rămas împotmolită în mare. Nu se cunoaşte încă motivul pentru care autoturismul a ajuns în apă, însă cert este că a stat acolo câteva ore bune până să fie scoasă. Din fericire, nu a avut nicio defecţiune şi nu a fost nevoie de tractare.

27 dec. 2021, 17:24
O maşină a Salvamarilor, împotmolită în mare. Imaginile de pe plaja din Mamaia au fost făcute publice
O maşină a Salvamarilor, împotmolită în mare

O maşină a Salvamarilor, împotmolită în mare. Constănțenii care au avut curaj luni pe la orele prânzului pentru o plimbare pe plaja din Mamaia au putut vedea o imagini cum rar îți este dat să întâlnești, în a treia zi de Crăciun.

Citeşte şi: Copil de 6 ani ucis de un câine în Constanţa. Băiatul a fost atacat chiar în faţa casei

O maşină a Salvamarilor, împotmolită în mare

O mașină Dacia Duster a Salvamarilor stătea împotmolită în apa mării, pe plaja din Mamaia, în zona Malibu. Nu se știe cum a ajuns acolo, însă, la scurt timp a fost chemată și poliția.

În cele din urmă, mașina a fost scoasă din nisip și a plecat de pe plajă prin forțele proprii, fără a fi nevoie de tractare.

Până la această oră, autoritățile nu au anunțat ce căuta o mașină de Salvamari în apa mării, pe plaja din Mamaia, în plină iarnă, scrie Replicaonline.ro.

BMW împodobit, pe străzile din Constanţa

Un bărbat s-a plimbat în prima zi de Crăciun cu mașina împodobită cu o instalație de brad, perfect funcțională, spre amuzamentul celor din trafic.

Beculețele de brad au fost puse pe întreaga carosorie a mașinii, conectate la sistemul electric și pornite, pentru a oferi constănțenilor un spectacol de luminițe în trafic, chiar în prima zi de Crăciun.

Felul în care constănțeanul a ținut să celebreze Crăciunul i-a amuzat pe cei care au văzut BMW-ul cu luminițe aprinse de brad, oamenii grăbindu-se să pozeze și să înregistreze ”instalația umblătoare”.