O maşină de lux s-a făcut scrum în cartierul Floreasca din Capitală VIDEO

O maşină de lux a luat foc duminică noapte în Capitală, în cartierul Floreasca. Pomperii au invervenit imediat, astfel încât autoturismul a fost distrus doar parţial. Proprietarul este plecat din Bucureşti şi va primi vestea proastă de la vecini, atunci când se va întoarce.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 06:45
O maşină de lux s-a făcut scrum în cartierul Floreasca din Capitală VIDEO

Incendiul a izbucnit în jurul orei două noaptea. Până la sosirea pompierilor, un tânăr care lucra la un hotel din apropiere a încercat să stingă focul de unul singur.

„Am văzut maşina, Mercedesul, că ardea la roată jos, în stânga. Am luat extinctorul să văd dacă pot să fac ceva, nu am reuşit pentru că era focul prea mare şi am sunat la 112 şi au venit pompierii”, a spus tânărul

Vecinii s-au speriat şi ei, pentru că exista pericolul ca incendiul să se extindă şi la autoturismele lor. „Eu am venit disperat de sus, că era maşina mea în faţă, a fiicei mele la fel. Ardea în flacări”, a declarat unul dintre martori.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au stins focul imediat.
„În momentul în care am sosit la faţa locului, autoturismul ardea cu flacăra deschisă, cu pericol de propagare la autoturismul parcat în imediata apropiere, am intervenit cu două autospeciale, l-am localizat şi lichidat”, a declarat plutonierul adjutant Mircea Balmuş.

Cel mai probabil, flăcările au pornit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii. Cât despre proprietar, acesta va afla de necaz de la vecini.