O melodie lăutărească dedicație pentru Arafat, virală pe internet. Jigniri și ironii la adresa șefului DSU: ”Să nu pui pe net că mă arestează ăștia”

O dedicație specială pentru Raed Arafat face înconjurul internetului. Se pare că există deja o manea pentru vaccinare în România, însă nu este întocmai cum își dorea jurnalistul Lucian Mîndruță.

23 apr. 2021, 14:55
O melodie lăutărească dedicație pentru Arafat, virală pe internet. Jigniri și ironii la adresa șefului DSU: ”Să nu pui pe net că mă arestează ăștia”

O melodie lăutărească dedicație pentru Arafat, virală pe internet. Un lăutar i-a dedicat o piesă șefului DSU, în care îl critică pentru măsurile luate în contextul pandemiei COVID. Acesta a fugit la 500 de kilometri de București pentru a putea cânta și a precizat faptul că românii nu au știut să aprecieze ce au avut înaine.

Toate versurile îi sunt dedicate lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Lăutarul îi dorește lui Arafat să trăiască în groapă alături de tatăl său, dar și moartea, fapt pentru care ar putea primi o amendă considerabilă sau chiar câteva luni de închisoare.  Mai mult decât atât, acesta a criticat și campania de vaccinare din România.

Lăutarul a precizat în timpul dedicației ca melodia să nu fie urcată pe Facebook din teama de a nu păți ceva, însă se pare că dorința acestuia nu a fost respectată: ”Bă să nu îl pui pe Facebook că mă arestează ăștia”

Citește și: RESTRICŢII pentru bucureşteni de Florii: Grupurile de peste 6 persoane sunt interzise, fără grătare

O melodie lăutărească dedicație pentru Arafat, virală pe internet

”Fugim la 500 de kilometri de București să facem o filmare. Nu am știut să prețuim. Să trăiască Arafat cu tata în groapă. Să îi încălzești picioarele lui tata, Arafat. S-au spus vorbe de tot felul, știu că așteptați rapelul. Suntem toți slugii la stăpânii, că ne ține șase luni. Și rămânem de rahat, că așa a vrut Arafat. Ăsta cică are dreptatea și conduce sănătatea, aștepta-l-ar numai moartea. Mănâncă mereu câcat se numește Arafat. Toată lumea vrea să-l vadă, că ieșim mereu în stradă și ne-au cocoșat jandarmii. Iohannis, să fii de râs” , sunt versurile melodiei.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni un bărbat din Timișoara l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea, iar acum se află internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Jebel din Timișoara. Acesta a fost reținut pentru amenințare în scop terorist.

Citește și: Diana Şoşoacă, scandal la poarta Spitalului de Psihiatrie din Jebel. Cere externarea bărbatului care l-a ameninţat cu moartea pe Arafat