O mireasă din Vaslui a fost „furată”, apoi abandonată la marginea drumului. S-a întors singură la nunta ei

O mireasă din Vaslui a fost "furată" de la nuntă de mai mulţi petrecăreţi, iar mai târziu, aceştia au abandonat-o la marginea drumului. Un echipaj de poliție le-a stricat oamenilor distracția după ce au descoperit că șoferul care conducea mașina nuntașilor era băut.

20 aug. 2021, 15:14
O mireasă din Vaslui a fost „furată”, apoi abandonată la marginea drumului. S-a întors singură la nunta ei
O mireasă a fost "furată", apoi abandonată

Totul s-a întâmplat în comuna Muntenii de Sus, în urmă cu câteva zile, când mireasa a fost furată de câţiva nuntaşi, pentru merge să petreacă, până când mirele o va răscumpăra.

Citeşte şi: A păţit ruşinea vieţii lui! Un hoţ din Vaslui a fost prins de poliţişti după ce s-a scăpat pe el chiar în apartamentul pe care îl jefuia

O mireasă a fost „furată”, apoi abandonată la marginea drumului

Pentru că se erau bine dispuşi, cu muzica la maximum, tinerii au oprit şi s-au distrat, însă au atras atenţia unui echipaj de Poliţie. Astfel, poliţiştii i-au luat la întrebări pe tinerii petrecăreţi şi au înţeles că era vorba despre o mireasă furată.

Tânărul de la volan a spus că participă la o nuntă și că au furat mireasa, după care au decis să o plimbe prin Vaslui.

Şoferul a uitat să precizeze agenţilor că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul nu a mai fost lăsat să se urce la volan, scrie Aloiasi.ro.

Acesta a fost transportat cu autospeciala Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mireasa a reuşit să se întoarcă, singură, după câteva ore, la propria nuntă.