O mireasă din Indonezia s-a căsătorit cu socrul ei, după ce mirele a fugit în ziua nunții. Evenimentul nu a fost anulat pentru că organizarea a costat foarte mult

O mireasă din Indonezia a ajuns să se căsătorească cu socrul ei, după ce mirele a fugit chiar în ziua nunții.

06 sept. 2023, 23:11
O mireasă din Indonezia s-a căsătorit cu socrul ei, după ce mirele a fugit în ziua nunții. Evenimentul nu a fost anulat pentru că organizarea a costat foarte mult
O mireasă din Indonezia a ajuns să se căsătorească cu socrul ei, după ce mirele a dispărut în ziua nunții

Cea mai frumoasă zi din viața unei tinere din localitatea Jikotamo, Indonezia, s-a transformat într-un adevărat coșmar, pentru că viitorul ei soț, cu care era împreună de mult timp, a dispărut chiar în ziua nunții lor, care a fost programată pentru data de 29 august.

Familiile au considerat că o astfel de situație este de neconceput, pentru că pregătirile pentru nuntă au costat o mică avere, iar zestrea fusese deja dată, așa că tatăl mirelui a decis să salveze situația și s-a căsătorit el cu cea care trebuia să îi fie noră.

Citește și: Doi muncitori au făcut o gaură cu excavatorul în Marele Zid Chinezesc pentru a ajunge mai repede pe șantierul unde lucrau

Într-un videoclip devenit viral pe rețelele sociale din Indonezia, tații mirilor pot fi văzuți participând la nuntă, însă unul dintre ei este, de fapt, mire.

„Invitații sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a spus atunci că fiul lor a dispărut și că nu era de găsit”, a declarat fratele miresei, Wisto Ahmad, pentru presa locală, confirmând că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora lui.

Citește și: Bebelușul gigant din Indonezia! Este atât de gras încât încape în hainele tatălui său

Chiar dacă familia miresei s-a simțit umilită de fuga mirelui, până la urmă a fost mulțumită de soluția găsită, pentru că nu era dispusă să suporte pierderea banilor.

Părereile sunt împărție pe internet – unii sunt de părere că familiile au găsit soluția potrivită pentru încurcătura provocată, în timp ce alții au compătimit-o pe mireasă. Mai mulți au făcut glume pe seama mirelui, a cărui mamă vitregă este acum fosta lui iubită.