O notă de plată uriașă pe care un client a primit-o la o cafenea nou deschisă a împărțit internetul în două. Primarul sare în apărarea patronului: „Și eu sunt un pasionat de Ferrari, dar dacă nu mi-l permit, doar mă uit la el”

O notă de plată la o cafenea nou deschisă în oraşul italian Trieste a împărţit internetul în două. Consumaţia s-a ridicat la nu mai puţin de 100 de euro, însă preţurile mari nu i-au împiedicat pe clienţi să se bulucească în cafenea.

07 iun. 2023, 07:50
O notă de plată uriașă pe care un client a primit-o la o cafenea nou deschisă a împărțit internetul în două. Primarul sare în apărarea patronului: „Și eu sunt un pasionat de Ferrari, dar dacă nu mi-l permit, doar mă uit la el”

O notă de plată de la cafeneaua „Sacher” a împărţit internetul în două. Pentru un latte macchiato, un espresso, două felii din celebrul tort „Sacher” şi două pachete de ciocolate „Sacher”, un client a trebuit să scoată din buzunar 94,80 euro.

O notă de plată uriașă pe care un client a primit-o la o cafenea nou deschisă a împărțit internetul în două

notă de plată

O singură felie din celebrul tort care vine direct din laboratorul vienez al Hotelului Sacher costă 8,90 euro. Prețul mare al desertului nu i-a oprit, însă, pe clienți să-l cumpere în cantităţi mari, astfel încât stocul s-a epuizat rapid, iar patronul s-a văzut nevoit să închidă localul după doar două zile, așteptând reaprovizionarea, scrie stiridiaspora.ro

Clientul care a postat bonul fiscal pe internet a consumat un espresso de 3,50 de euro, un latte macchiato de 5,50, două felii de tort sacher, de 8,90 fiecare și două pachete de dulciuri de ciocolată la 31 și 37 de euro.

Citeste si Româncă de 31 de ani ucisă și aruncată în râu, în Italia. Principalul suspect, fostul angajator care era recidivist

Primarul sare în apărarea patronului: „N-ai bani, nu intri”

Pentru că postarea bonului a stârnit o adevărată controversă pe internet, însuşi primarul oraşului Trieste, Roberto Dipiazza, a intervenit luându-i apărarea amicului patron: „N-ai bani, nu intri!”, recomandă edilul.

Este o mândrie pentru noi că primul Caffè Sacher din Italia a fost deschis chiar în Trieste. Dar nimeni nu se gândește cât a cheltuit proprietarul pentru renovarea vechiului amplasament, care era un vechi magazin de încălțăminte și acum este o cafenea foarte elegantă. Nimeni nu se gândește cât cheltuiește în fiecare lună pentru a plăti chiria și tot personalul.

Dacă ai bani, mergi, altfel stai afară și te uiți. Și eu sunt un pasionat de Ferrari, dacă nu îmi permit, mă uit la el când trece pe lângă mine. Poate o femeie este un mare fan al genților de mână. Dacă nu-și poate cumpăra un Louis Vuitton, stă în fața magazinului și se uită la geantă. Nu văd motivul controversei”, a spus primarul.

Citeste si Șocul uriaș trăit de o badantă româncă în Italia. Modul incredibil în care bătrâna pe care o îngrijea a profitat de cele câteva minute pe care badanta le-a petrecut la duș

Faimoasa prăjitură Sachertorte de renume mondial este preparată manual la Viena, conform rețetei originale, încă din 1832. Potrivit companiei, celebrul tort este deja livrat prin curierat rapid în aproape toate țările din lume.