S-a deschis o nouă anchetă în cazul tinerei de 19 ani care a murit din cauza septicemiei după ce a născut

Publicat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 09:29 // Actualizat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 09:29 // Sursa: romaniatv.net

A fost deschisă o nouă anchetă la Spitalul Judeţean Brăila în cazul tinerei de 19 ani care a murit din cauza septicemiei la o lună după ce a născut. Colegiul Medicilor Brăila a anunţat că s-a autosesizat şi vor face verificări.

Specialiştii Colegiului Medicilor vor să afle dacă în acest caz au fost făcute erori şi dacă cineva poate fi tras la răspundere.

Totodată, la Spitalul Judeţean Brăila, a fost demarată şi o anchetă internă. Verificări fac şi poliţiştii, precum şi inspectorii de sănătate publică, ultimul control fiind demarat la cererea Ministerului Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii intervine în cazul tinerei care a murit la o lună după ce a născut. Control la Spitalul din Brăila

În urmă cu o lună, Ana Maria Păduraru a născut la maternitatea din Brăila o fetiţă sănătoasă. Totul a fost bine timp de trei săptămâni, iar apoi tânăra mămică a început să se simtă rău. Tânăra acuza durere de picior, motiv pentru care a mers la Spitalul Judeţean Brăila. Aici a primit însă tratament cu antiinflamatoare şi a fost trimisă acasă. A doua zi, pentru că se afla în impsobilitatea de a se mai mişca, familia tinerei a chemat salvarea care a dus-o de urgenţă la spital, unde medicii au spus că tânăra are meningită.

În cele din urmă, tânăra şi-a pierdut viaţa din cauza septicemiei. Părinţii fetei spun că, în urma necropsiei, s-a stabilit că Ana Maria ar fi murit din cauză că la naştere medicii nu ar fi îndepărtat întreaga placentă.

Ana Maria, tânăra care s-a stins la 19 ani din cauza neglijenţei medicilor, înmormântată! Mama sa nu s-a dezlipit de sicriu

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 14:04
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Au angajat fals niste functionari care zic la asigurarile de sanatate la stat gesetzlich si la cele private-ungesetzlich.Asigurarile sunt la stat sau private.
1
EUR
4.7786
RON
16 Dec
noapte 1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H