O nouă crimă tulburătoare! Femeia de 28 de ani a fost găsită moartă în propria mașină. Polițiștii au fost șocați de ce au găsit la locul crimei

Crima sângeroasă care a șocat o lumea întreagă! Un model a fost gâsit în propria mașin. Femeia fusese înjunghiată de 11 ori, iar anchetatori nu au gâsit până în acest moment. Doi suspecți au fost deja reținuți.

09 feb. 2023, 13:50
O nouă crimă tulburătoare! Femeia de 28 de ani a fost găsită moartă în propria mașină. Polițiștii au fost șocați de ce au găsit la locul crimei
Femeia ar fi fost omorâtă de cea mai bună prietenă

O altă crimă sângeroasă șochează întreaga lume. O tânără, de numai 28 de ani, a fost găsită moartă în propria mașină. Femeia de afaceri era propietara mai multor cluburi de noapte cunoscute și un model cunoscut. Aceasta a fost înjunghiată de peste 11 ori. Thais Rocha Secundino a fost găsită pe o stradă din Sao Paulo în data de 3 februarie.

Citește și: Crima care a șocat o țară întreagă. După ce și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și a fumat o țigară în așteptarea soțului: „Nu o mai suportam!”

Conform autoritățilior, victima a fost descoperită în propia mașină. Femeia a avut parte de o moarte îngrozitoare fiind depistate răni de cuțit la gât, abdomen și spate Cu toate acestea, până acum arma crimei nu a fost găsită. Poliția suspectează faptul că această crimă ar fi fost legată de unele probleme care țin de sfera afacerilor. Purtătorul de cuvânt al poliției, Ivalda Aleixo, a declarat că suspectează faptul că femeia a fost ucisă „din cauza unor probleme care implică o presupusă delapidare” a afacerilor sale.

Femeia ar fi fost omorâtă de cea mai bună prietenă

În acest sens, doi suspecți au fost reținuți de poliția din Sao Paulo, este vorba despre șoferul victimei, Leandro Aparecido Dos Santos de 45 de ani, și una dintre cele mai bune prietene ale victimei, care era și angajata sa.

„Iubitul victimei a spus că Thaís a mers să se întâlnească cu prietena ei pentru a purta o discuție cu ea, dar apoi nu s-a întors acasă”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției, Ivalda Aleixo.

„Ei neagă crima, dar există indicii puternice că au participat la uciderea femeii de afaceri”, a mai spus acesta.

Suspecții vor fi reținuți, temporar, pentru 30 de zile, tocmai din cauza faptului că este vorba despre o crimă extrem de sângeroasă. Mașina Thaisei a fost confiscată de anchetatori pentru a fi preluate toate probele necesare. De asemenea, au fost confiscate telefoanele celor doi suspecți, care vor fi analizate de către autorități. Din fericire, în zona în care a fost găsită victimaexistau camere de supraveghere care ar putea oferi detalii prețioase despre cele întâmplate.

Citește și: Crimă în Bucureşti. O tânără a fost ucisă de iubit chiar de petrecerea de ziua ei de naştere