O nouă DEMISIE din PSD. Anunţul a fost făcut pe Facebook

Deputatul PSD Florin Stancu a anunțat, luni, că demisionează din PSD și că trece la Pro România. El a afirmat că democrația nu îi mai caracterizează pe social-democrați și că aceștia nu au înțeles nimic din votul românilor de pe 26 mai.

22 iul. 2019, 11:54
O nouă DEMISIE din PSD. Anunţul a fost făcut pe Facebook

Un deputat PSD din Dolj a trecut la Pro România și va coordona în județ partidul condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut după ce Ponta a discutat cu Viorica Dăncilă despre un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la prezidentiale.

„Noul coordonator ProRomania pentru Judetul Dolj – deputatul Florin Stancu! Echipa ProRomania creste in Parlament- dar important este sa convingem romanii ca putem sa facem lucrurile altfel – o guvernare mai buna! Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, a anunțat Victor Ponta pe Facebook.

Viorica Dăncilă, negocieri în impas cu ALDE şi PRO România pentru alegerile prezidenţiale 2019. Anunţul lui Victor Ponta

Parlamentarul şi-a motivat demisia pe Facebook. „După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european și pro-cetățeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România. Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an”, a scris Florin Stancu, pe Facebook.