O nouă despărțire șocantă în showbiz-ul românesc! Dramă după dramă în viața vedetei. Motivul pentru care a ajuns la divorț

Un nou divorț în showbiz-ul românesc! După șapte ani de căsnicie Viorel și Andreea Bogățeanu au decis să o ia pe drumuri separate. Care sunt motivele din spatele acestei decizii.

04 mai 2023, 14:55
O nouă despărțire șocantă în showbiz-ul românesc! Dramă după dramă în viața vedetei. Motivul pentru care a ajuns la divorț

Showbiz-ul românesc este cutremurat de încă un divorț șocant. După ce și-a îngropat doi iubiți, acum a ajuns să divorțeze. Viața nu a fost deloc blândă cu nepoata lui Mircea Sandu. Dat fiind că au ales să își spună „adio”, Viorel Bogățeanu a vorbit pentru Antena Stars despre lucrurile care s-au întâmplat în căsnicia dintre el și Andeea.

Citește și: Tily Niculae, la un pas de divorţ. Ce spune actriţa despre mariajul său: „Este diferența asta de vârstă”

După nu mai puțin de șapte ani, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Viorel Bogățeanu a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza despărțirii dintre el și Andreea. Aceștia ar fi crezut că își vor petrece tot restul vieții împreună, însă ruptura dintre cei doi se pare că a fost inevitabilă. Se pare că cel care a cerut divorțul este chiar bărbatul.

„Asta e! Viaţa merge înainte. cu bune, cu rele. E ca un şoc pentru mine. Las să creadă lumea că eu sunt vinovat. Dar lucrurile nu sunt chiar aşa. Eu am cerut divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect.”, a declarat Viorel Bogățeanu.

Chiar dacă și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorț, Viorel Bogățeanu nu a dat extrem de multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Acesta a mărturisit, totuși, că au fost mai multe situații care au dus la această decizie tristă și că din respect pentru ea, preferă să nu își spele rufele în public.

Motivul pentru care cei doi au ajuns la divorț

„E vorba de mai multe situaţii. Ca într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că sunt oaia neagră din acest cuplu. Copiii nu au nicio vină. Copiii vor fi mereu lângă mine. Sunt mai multe… şi câteva şocuri pentru mine. Lucruri pe care le-am aflat eu personal. Am încercat să stau bine pe picioare. Nu pot să spun dacă m-a înşelat. Mi-au auzit urechile ceva ce nu mi-aş fi dorit să aflu vreodată.”, a mai spus acesta, pentru Antena Stars.

Acesta admite că trece printr-un șoc, cu toate că s-a ajuns la divroț în mod treptat. Acesta a subliniat de mai multe ori pe parcursul interviului că au fost mai multe motive. În prezent, acesta încearcă să meargă mai departe și să își recapete bucuria.

„Eu nu pot să acuz pe cineva fără dovezi. E o situţie nouă. Nu am stat bine pe picioare când am aflat. M-am ţinut bine să nu cad. Relaţia s-au deteriorat. Încerc să merg mai departe. Am o meserie. Trebuie să merg mai departe. Nu prea mă mai simţeam bărbat. Am început să am dubii. Şi am scormonit.”, a mai spus bărbatul.

Andreea a trecut printr-o dramă uriașă. Fina Anamariei Prodan se pare că este urmărită de ghinion în ceea ce privește viața sentimentală. Aceasta s-a căsătorit cu Viorel Bogățeanu, după ce a avut parte de două tragedii. Aceasta a mai fost cerută în căsătorie de două ori, însă cei doi bărbați care ar fi trebuit să o ducă în fața altarului s-au stins din viață, chiar înainte de nuntă. Moartea lor a fost subită, motiv pentru care a fost un șoc și un motiv de îngrijorare pentru toată lumea. În timp ce unul dintre ei a murit în biserica, fiind preot, celălalt s-a stins din viață în pat, lângă ea, după ce i-a spus că se simte rău.

Citește și: Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”