Tily Niculae, la un pas de divorţ. Ce spune actriţa despre mariajul său: „Este diferența asta de vârstă”

Tily Niculae, la un pas de divorţ. Actriţa și soțul ei, Dragoș Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste două decenii şi au împreună doi copii. Diferența de vârstă dintre cei doi soți este de 10 ani, dar acest lucru nu a reprezentat niciodată o piedică relația lor de cuplu.

03 mai 2023, 16:29
Tily Niculae, la un pas de divorţ. Ce spune actriţa despre mariajul său: „Este diferența asta de vârstă”
Tily Niculae, la un pas de divorţ

Tily Niculae, la un pas de divorţ. Actriţa a povestit că s-a îndrăgostit de Dragoș Popescu când avea doar 18 ani și că știa că își va petrece restul vieții alături de el. La 24 de ani, cei doi s-au căsătorit, iar un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița lor.

Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră.“, spunea Tily Niculae, în cadrul unei emisiuni online.

Citeşte şi: Tily Niculae, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Am pierdut trei copilași”

Tily Niculae, la un pas de divorţ

Vedeta a dezvăluit că relaţia cu soţul ei nu a fost doar lapte şi miere, ca orice cuplu, şi ei au trecut prin situaţii dificile, fiind chiar la un pas să divorţeze.

Diferenţa de vârstă a jucat un rol important. Dragoș Popescu lua totul cu relaxare, iar ea avea senzația că mereu face doar ea eforturi. După câteva ședințe de terapie, cei doi au înțeles că fără comunicare nu pot progresa în relația de cuplu.

Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă [de 10 ani], în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…)

Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit.

Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…)

Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a mai mărturisit actriţa.