O nouă dramă în familia Arşinel. Ce s-a întâmplat cu soţia regretatului artist

Marinela Arşinel, soţia regretatului actor Alexandru Arșinel, a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor grave probleme de sănătate. Aceasta se simte mai bine după tratament, dar rămâne internată.

30 ian. 2023, 16:12
O nouă dramă în familia Arşinel. Ce s-a întâmplat cu soţia regretatului artist
O nouă dramă în familia Arşinel. Ce s-a întâmplat cu soţia regretatului artist

O nouă dramă în familia Arşinel. Marinela Arșinel are complicaţii din cauza unei pneumonii pe care a făcut-o la sfârșitul anului trecut, astfel că a fost internată de urgenţă. Conform Fanatik, soția lui Alexandru Arșinel pare să fi trecut peste perioada critică și se simte ceva mai bine. De altfel, Cristian Arșinel a oferit primele detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”.

Citeşte şi: Fiul regretatului actor, Alexandru Arșinel, nu își poate reveni după moartea tatălui său. Bogdan Așinel a fost surprins în timp ce plângea în trafic

Marinela Arșinel a suferit un cumplit accident casnic în 2015, când s-a prăbuşit pe scări şi a rămas paralizată. „A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, spunea  Alexandru Arșinel la acea vreme, în emisiunea „Legendele” a lui Dan Negru.

Citeşte şi: Cine sunt Bogdan şi Cristian, copiii lui Alexandru Arşinel. Cu ce se ocupă fiecare şi ce avere le va rămâne de pe urma regretatului actor

Alexandru Arșinel a murit pe 30 septembrie 2022, după ce s-a luptat, luni bune, cu problemele de sănătate pe care le avea. Înainte cu câteva luni, artistul visa să se întoarcă pe scenă și să pună la punct retragerea oficială din lumea teatrului în localitatea sa natală, Dolhasca.