O nouă dramă loveşte folclorul românesc. Mesaj emoţionant postat de Fuego pe Facebook: „Te aşteptăm înapoi…”

Fuego a postat un mesaj emoționant cu gândul la interpreta de muzică populară care se zbate între viață și moarte pe patul de spital.      

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 13:40
O nouă dramă loveşte folclorul românesc. Mesaj emoţionant postat de Fuego pe Facebook: „Te aşteptăm înapoi…”

„Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume!

De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează!

Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști!

Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă!

Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, firule, măi fir de iarbă”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Îndrăgită cântăreaţă de muzică populară, în comă. Artista a suferit un accident vascular, iar medicii se chinuie să o ţină în viaţă


loading...